BAAR Makelaardij

Wat hebben

wij mogen doen?

Website
Social Media
Marketingplan

ICT-ondersteuning (advies op het gebied van software- en hardware)
VoIP-telefonie

Wat maakt deze case bijzonder?

Wendy Baar, de eigenaresse van BAAR Makelaardij, werkt sinds kort bij ons in een ruimte op kantoor. BAAR Makelaardij is daarnaast een top makelaar in Almere.

 

Over Baar Makelaardij

BAAR Makelaardij is een jong, fris, enthousiast en ontzettend gedreven onderneming in het behalen van het beste resultaat. Zij begeleiden mensen op een no-nonsense manier in de spannende trajecten van verkoop, aankoop en taxeren van een woning. Geen snelle, vluchtige contacten, maar volledige ondersteuning van A tot Z.

 

Onze oplossing

Om de klant zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen, heeft MediaMere een website gebouwd die volledig responsive is om zo de klanten online op de beste manier te helpen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat dit jonge bedrijf goed op de markt gepresenteerd wordt en bieden wij ondersteuning van A tot Z in de marketing, ICT en multimedia.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten