Medi-Mere

Wat hebben wij mogen doen?

Huisstijl
Logo
Webhosting
Domeinnaamregistratie
Webontwikkeling
Fotografie
Branding consultancy
Campagnes
Promoteams
Sampling
Winkeldemonstraties
Mediaplanning
Contentmarketing
Promotiemarketing
Greenscreenfotografie
Google Analytics
Zoekmachineoptimalisatie
Social Media Management

Wat maakt deze case bijzonder?
Medi-Mere is de grootste huisartsenpraktijk van Almere.

 

Over Medi-Mere
Medi-Mere is een huisartsenpraktijken in Almere. Medi-Mere heeft drie belangrijke pijlers: klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Deze wilt het bedrijf hoog houden in de praktijkvoering en het bedrijf staat borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt.

 

De uitdaging
De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing
Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

 

Referenties
Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goed reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnige goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

[ Han van de Steeg – Medi-Mere ]