Medi-Mere

Wat hebben

wij mogen doen?

Huisstijl
Logo
Webhosting
Domeinnaamregistratie
Webontwikkeling
Fotografie
Branding consultancy
Campagnes
Promoteams

Sampling
Winkeldemonstraties
Mediaplanning
Contentmarketing
Promotiemarketing
Greenscreenfotografie
Google Analytics
Zoekmachineoptimalisatie
Social Media Management

Wat maakt deze case bijzonder?

Medi-Mere is met meer dan 20.000 patiënten de grootste huisartsenpraktijk van Almere en is nog steeds groeiende.

 

Over Medi-Mere

Medi-Mere is een huisartsenpraktijk in Almere. Medi-Mere heeft drie belangrijke pijlers: klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Deze zijn voor het bedrijf heel belangrijk en willen zij hoog houden in de praktijkvoering. Daarnaast staat het bedrijf borg voor gezonde zorg voor de patiënten van Almere.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten