AVROTROS Vermist

Wat hebben

wij mogen doen?

Grafisch ontwerp
Internetredactie
Ontwikkelen van een online platform
Telefoonteam
Branding consultancy

Wat maakt deze case bijzonde?

Martijn de Vries heeft in 2009 stage gelopen bij het televisieprogramma  Vermist van AVROTROS. Toen was dit programma nog van de TROS. Inmiddels zijn de TROS en de AVRO gefuseerd en is dit de AVROTROS geworden.

Het programma was op zoek naar een handige beheermodule voor het telefoonteam, waarbij het mogelijk was om registraties van vermissingen digitaal te bewaren.

 

Over AVROTROS

Vermist was een televisieprogramma van de Nederlandse Publieke Omroep AVROTROS (voorheen TROS). Het televisieprogramma werd bijna wekelijks uitgezonden op NPO 1 (voorheen Nederland 1). Jaap Jongbloed was de presentator van het televisieprogramma. In het programma werd gezocht naar vermiste personen, waarbij gebruik werd gemaakt van tips van de kijkers. De kijkers konden bellen naar een speciaal ingericht telefoonteam om de tips aan te nemen. Helaas werd in juli 2014 bekend gemaakt dat er vanaf 2015 geen nieuwe afleveringen van het televisieprogramma worden gemaakt.

 

 

De uitdaging

De beheermodule moest overzichtelijk zijn, maar ook makkelijk toegankelijk. Het telefoonteam bevatte een vaste bezetting, maar het moest wel overdraagbaar zijn.

 

Onze oplossing

Een beheermodule op maat voor het televisieprogramma Vermist.

Quote open

“Bij het AVROTROS-programma Vermist hebben we MediaMere leren kennen als een bedrijf dat heel snel en adequaat kan handelen. En bovendien met een grote dosis deskundigheid! Op spannende momenten in het reilen en zeilen van dit live tv-programma hebben Martijn en Edwin ons met enorme flexibiliteit terzijde gestaan. Deze mannen en hun team zijn van harte aan te bevelen!”

 

Jaap Jongbloed, presentator/eindredacteur AVROTROS Vermist

Quote sluiten
Quote open

Edwin is een gedreven medewerker die je altijd overal voor kan bellen. Edwin is een jonge enthousiaste ondernemer en een goede teamplayer.

 

Ingeborg Wiesenekker – AVROTROS Vermist

Quote sluiten
Quote open

Martijn is een rustige stabiele jongeman. Bescheiden over zijn talent, werkkracht en betrokkenheid, iets wat hem siert in een werkveld vol schreeuwende snelle mannen en vrouwen. Dedicated till the end en heeft verstand van zaken. Martijn kun je gerust inzetten op een project.

 

Remco Rhee – AVROTROS Vermist

Quote sluiten
Quote open

During his one year internship at TROS Vermist Martijn showed me that he had excellent technical skills, good work ethics and that he was very good at working independently if the situation required it. And, perhaps even more important, he was also very pleasant to work with. So if you’re contemplating to hire him, I can only recommend that you do.

 

Jannes Goedbloed – AVROTROS Vermist

Quote sluiten