Inchecksysteem

Wat hebben

wij mogen doen?

Een goed en functioneel systeem ontworpen
Eventregistratiesysteem ontworpen
E-ticketsysteem ontworpen
Event e-mail systeem ontworpen

Eventapp ontworpen
Eventwebsite ontworpen
Eventenqûete ontworpen

Logo_inchecksysteem

Over Inchecksysteem

Inchecksysteem maakt van jouw event een onvergetelijke ervaring door de communicatie te stroomlijnen en te professionaliseren. Met het gebruiksvriendelijke systeem zorgen wij tegen een betaalbare prijs dat zoveel mogelijk bedrijven hier gebruik van kunnen maken.

 

Onze oplossing

Met het Inchecksysteem hebben wij onder andere een coronavaccinatie registratiesysteem gebouwd. Dit registratiesysteem helpt om de vaccinaties in goede banen te leiden en zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Het Inchecksysteem heeft daarvoor een AVG-proof systeem ontwikkeld die het mogelijk maakt voor medewerkers van een organisatie om zich aan te melden voor een bepaald tijdsblok en dag. Het systeem is voor iedereen makkelijk in gebruik. Wij regelen het inplannen van de afspraken op een snelle en betrouwbare manier voor jouw organisatie.

 

Heb jij met jouw organisatie nog een goed gestructureerd registratiesysteem nodig? Neem dan contact op met het Inchecksysteem.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten