Places to work

Wat hebben wij mogen doen?

 

Nieuwsbriefcampagne
Websiteontwikkeling
Social Media Marketing
Narrowcasting
Branding consultancy
Domeinnaamregistratie
Webhosting

Wat maakt deze case bijzonder?
Places to work is een snelgroeiende organisatie, waarbij bedrijven een kantoor kunnen houden.

 

Over Places to work
Places to work is een inspirerende en unieke hotspot in Almere voor (startende) ondernemers. Naast een verscheidenheid aan kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes bieden zij een groot scala aan faciliteiten en begeleiding op maat.

 

De uitdaging
De uitdaging voor ons was om te kijken hoe de bewoners van het pand het best bereikt konden worden en waar geïnteresseerden op de hoogte konden blijven.

 

Onze oplossing
Middels een nieuwsbrief worden bewoners en geïnteresseerden geïnformeerd. Verder ondersteunen wij ook waar nodig bij de website en hebben wij de narrowcasting mogen leveren in het pand. Daarnaast helpen wij ook met de sociale media.

 

Referenties
Ik heb Martijn de Vries leren kennen als een jonge, bevlogen en enthousiaste ondernemer met veel inhoudelijke kennis. Martijn is een persoon die het prettig vindt om samen met andere ondernemers een project te starten en hij wilt hierin ook beste resultaat behalen. Doordat hij zijn vakkennis daarin op de juiste manier weet toe te passen heb ik gemerkt dat hij de helicopterview en het doel niet uit het oog verliest.
[ Michel Strating – Places to work ]