German Silva

Wat hebben

wij mogen doen?

Fotografie
Audiovisuele producties
App ontwikkeling
Website

Webhosting
Domeinnaamregistratie
Brand consultancy
Social Media Management

Wat maakt deze case bijzonder?

German Silva is een Mexicaanse voormalige langeafstandsloper en focust zich tegenwoordig op het geven van personal training.

 

Over German Silva

German Silva is een Mexicaanse langeafstandsloper gespecialiseerd in marathonlopen. Hij heeft meerdere marathons gelopen en gewonnen en vertegenwoordigde Mexico tweemaal op de Olympische Spelen.

 

Onze oplossing

Om personal training nog persoonlijker te maken, wenste hij een gepersonaliseerde app en website. Om deze te ontwikkelen heeft MediaMere verscheidene audiovisuele producties opgenomen om in de app te verwerken. Daarnaast heeft MediaMere hem voorzien van advies met betrekking tot branding, social media management en promotionele campagnes.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten