Orthomere

Wat hebben

wij mogen doen?

Huisstijl
Logo
Briefpapier
Brochures
Webhosting
Domeinnaamregistratie
Branding
Consultancy
IT-beheer
Promotie
Marketingstrategie

Conceptontwikkeling
Fotografie
Corporate publishing
Social Media beheer
Google Analytics
Zoekmachineoptimalisatie
Netwerkbeheer
Werkplekbeheer
Systeembeheer
Social Media Management

Wat maakt deze case bijzonder?

OrthoMere is een nieuwe orthodontistenpraktijk gevestigd in Almere Poort. Het project begon enkel als een idee en is in korte tijd een groot gewaardeerde orthodontistenpraktijk geworden.

 

Over OrthoMere

OrthoMere is een orthodontistenpraktijk in Almere Poort.

 

Onze oplossing

MediaMere heeft OrthoMere voorzien van brand consultancy en hulp bij het bedenken van een nieuwe marktstrategie. Ook heeft MediaMere geholpen met de promotie van de nieuwe praktijk in de vorm van advies en promotiemateriaal als een logo, huisstijl en producten. MediaMere onderhoudt de social media kanalen, het netwerk, het systeem en de werkplekken van OrthoMere.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten