Gemeente Almere

Wat hebben

wij mogen doen?

✓  Narrowcasting bij Toezicht en Handhaving van de Gemeente Almere
✓  IT-infrastructuur
✓  Branding consultancy

✓  Adviesgroepen voor de gemeenteraad
✓  Startup Almere
✓  De Vliegende Brigade

Wat maakt deze case bijzonder?

Narrowcasting bij de afdeling Toezicht en Handhaving.

 

Over de Gemeente Almere – Toezicht en Handhaving

Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. Bij Toezicht en Handhaving wordt ervoor gezorgd dat er toezicht wordt gehouden op de stad Almere. Handhavers zorgen voor de veiligheid. De handhavers van Stadstoezicht maken gebruik van auto’s, maar rijden ook op elektrische scooters en/of op fietsen door Almere. Dat is goed voor het milieu en voor de zichtbaarheid.

 

Onze oplossing

Voor de gemeente Almere heeft MediaMere verschillende projecten uitgevoerd op basis van branding consultancy en IT-infrastructuur. Daarnaast heeft MediaMere op verschillende plaatsen narrowcasting geïnstalleerd om de wachttijd te verzachten en mensen te voorzien van actueel nieuws, informatie en entertainment.

De uitdaging

De beheermodule moest overzichtelijk zijn, maar ook makkelijk toegankelijk. Het telefoonteam bevatte een vaste bezetting, maar het moest wel overdraagbaar zijn.

 

Onze oplossing

Een beheermodule op maat voor het televisieprogramma Vermist.

Quote open

“Bij het AVROTROS-programma Vermist hebben we MediaMere leren kennen als een bedrijf dat heel snel en adequaat kan handelen. En bovendien met een grote dosis deskundigheid! Op spannende momenten in het reilen en zeilen van dit live tv-programma hebben Martijn en Edwin ons met enorme flexibiliteit terzijde gestaan. Deze mannen en hun team zijn van harte aan te bevelen!”

 

Jaap Jongbloed, presentator/eindredacteur AVROTROS Vermist

Quote sluiten