Gemeente Almere

Wat hebben wij mogen doen voor de gemeente Almere?

Narrowcasting bij Toezicht en Handhaving van de Gemeente Almere
IT-infrastructuur
Branding consultancy
Adviesgroepen voor de gemeenteraad
Startup Almere
De Vliegende Brigade

Wat maakt deze case bijzonder?
Narrowcasting bij de afdeling Toezicht en Handhaving.

 

Over de Gemeente Almere – Toezicht en Handhaving
Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. Bij Toezicht en Handhaving wordt ervoor gezorgd dat er toezicht wordt gehouden op de stad Almere. Handhavers zorgen voor de veiligheid. De handhavers van Stadstoezicht maken gebruik van auto’s, maar rijden ook op elektrische scooters en/of op fietsen door Almere. Dat is goed voor het milieu en voor de zichtbaarheid.

 

Onze oplossing
Voor de gemeente Almere heeft MediaMere verschillende projecten uitgevoerd op basis van branding consultancy en IT-infrastructuur. Daarnaast heeft MediaMere op verschillende plaatsen narrowcasting geïnstalleerd om de wachttijd te verzachten en mensen te voorzien van actueel nieuws, informatie en entertainment.

 

Wij hebben een narrowcastingscherm mogen leveren en onderhouden het systeem. Regelmatig mogen wij presentaties geven en zorgen wij ervoor dat het systeem online blijft. Ook voor hulp of bij vragen schakelt de gemeente ons in. Wij helpen de medewerkers weer op weg en zorgen dat het scherm up-to-date blijft met actuele informatie.