IMMO Arie van der Lee

Wat hebben

wij mogen doen?

Videoproductie
Website
Online Marketing
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Domeinnaamregistratie
Webhosting
Social Media Management

Wat maakt deze case bijzonder?

IMMO Arie van der Lee is een begrip binnen de makelaardij in Almere.

 

Over IMMO Arie van der Lee

IMMO is een modern makelaarskantoor met 4 medewerkers. Zij bieden persoonlijke aandacht en professioneel advies.

 

Onze oplossing

Voor IMMO hebben wij een website gemaakt. De website is voorzien van de nieuwste technieken. Ook mogen wij de online marketing doen, waarbij wij door middel van slimme campagnes effectieve conversie draaien. Wij zijn super blij dat IMMO tot onze klanten behoort en dat wij voor hen onze diensten mogen leveren.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten