Nordstil

Wat hebben

wij mogen doen?

Domeinnaam
Webhosting
Website onderhoud
Website ontwikkeling

Brand consultancy
Webshop
Huisstijl ontwikkeling

Wat maakt deze case bijzonder?

Nordstil is een gespecialiseerde winkel voor handgemaakte Scandinavische producten.

 

Over Nordstil

Nordstil is een webwinkel die handgemaakte producten uit Scandinavische landen verkoopt. De producten worden gemaakt in onder andere Zweden, Finland, Noorwegen en Lapland en staan garant voor echt authentieke designproducten.

 

Onze oplossing

Om het gevoel van de producten juist over te brengen, heeft MediaMere eerst gebrainstormd om tot meerdere concepten te komen. Zo is er een website ontstaan die het juiste gevoel uitstraalt en gemakkelijk navigeert. Tevens beschikt de meertalige website over een webshop en speciaal geïntegreerde webshop voor retailers.

De uitdaging

De beheermodule moest overzichtelijk zijn, maar ook makkelijk toegankelijk. Het telefoonteam bevatte een vaste bezetting, maar het moest wel overdraagbaar zijn.

 

Onze oplossing

Een beheermodule op maat voor het televisieprogramma Vermist.

Quote open

“Bij het AVROTROS-programma Vermist hebben we MediaMere leren kennen als een bedrijf dat heel snel en adequaat kan handelen. En bovendien met een grote dosis deskundigheid! Op spannende momenten in het reilen en zeilen van dit live tv-programma hebben Martijn en Edwin ons met enorme flexibiliteit terzijde gestaan. Deze mannen en hun team zijn van harte aan te bevelen!”

 

Jaap Jongbloed, presentator/eindredacteur AVROTROS Vermist

Quote sluiten