PrivaZorg Amsterdam en omstreken

Wat hebben

wij mogen doen?

IT-beheer
Netwerkbeheer
Werkplekbeheer
Systeembeheer
Fotografie
Office 365
Website
Webhosting
Domeinnaamregistratie
Campagnes
Conceptontwikkeling

Huisstijl
Visitekaartjes
Briefpapier
Logo
Brand consultancy
Social Media Management
Technische realisatie
Responsive design
Drukwerk

Wat maakt deze case bijzonder?

PrivaZorg heeft gekozen voor een totaal ontzorging door MediaMere en daardoor mogen wij verschillende diensten faciliteren

 

Over PrivaZorg Amsterdam en omstreken

PrivaZorg is een AWBZ erkende, landelijke organisatie. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid tot een organisatie waaruit jaarlijks meer dan een miljoen zorguren geleverd worden. Onze zorg aan cliënten wordt georganiseerd en gecoördineerd vanuit meer dan achtendertig regionale steunpunten. Wij verzorgden het drukwerk en de website voor PrivaZorg. De voorkeur ging uit naar een overzichtelijke en duidelijke website.

Bezoek deze website

De uitdaging

De klant wilde een overzichtelijk systeem waar de website in beheerd kon worden en waar gemakkelijk teksten gewijzigd konden worden.

 

Onze oplossing

Wij hebben gekozen voor een duidelijk Content Management Systeem (CMS).

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten