DentalRules

Wat hebben

wij mogen doen?

Website
Branding consultancy
Huisstijlontwikkeling
Social Media Management
Audiovisuele producties

Over DentalRules

DentalRules is een slim softwarepakket speciaal ontwikkeld voor tandartsen. Door het DentalRules systeem is het eenvoudiger voor tandartsen, tandartspraktijken en orthodontistenpraktijken om up to date te blijven van de laatste ontwikkelen en protocollen. Door een stuk administratie uit handen te nemen en deze werkzaamheden te vereenvoudigen, heeft de tandarts meer tijd om zijn/haar beroep uit te voeren.

 

Onze oplossing

MediaMere heeft de huisstijl voor DentalRules ontwikkeld en deze passend doorgevoerd in de sociale media, website en drukwerkuitingen van DentalRules. Zodoende blijven alle uitingen uniform en gemakkelijk te herkennen. De website van DentalRules moest modern, strak en straight to the point worden. De website beschikt over een apart inlogportaal en wordt beheerd door MediaMere.

De uitdaging

Mensen bewust maken van agressie en/of geweld tegen hulpverleners

 

Onze oplossing

Website, folders, flyers en ander campagnemateriaal werd ingezet om mensen meer bewust te maken over dit onderwerp

Quote open

Martijn is een maatschappelijk zeer betrokken en enthousiaste man. Weinig mensen zetten zich al zo vroeg en actief in tegen agressie en geweld tegen hulpverleners. Een inzet die voort komt uit een groot respect voor alle hulpverleners die zich 7 dagen per week en 24 uur per dag inzetten voor onze samenleving. Daarnaast is Martijn een begenadigd en creatieve filmer.

 

Sjaak Krombeen – Veilige Publieke Taak

Quote sluiten