Beheer

Wat hebben wij mogen doen voor

onze klanten?

Onderstaand een selectie van onze beheer projecten waar wij ontzettend trots op zijn.

Onze klanten

Almeers Caravan Bedrijf

ACB Caravans is een familiebedrijf en focust zich op caravans en outdoor activiteiten.

Therra Opleidingen

Therra Opleidingen biedt verschillende opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van mediation en psychologie. Ook biedt Therra trainingen aan aan andere trainers, zodat zij cursisten kunnen voorzien van trainingen op hoger niveau.

Bijzonder Jij

Bijzonder Jij is een multidisciplinaire organisatie met een breed hulpaanbod gericht op leren, gedrag, opvoeding en gedragsmanagement. De organisatie biedt begeleiding aan kinderen en jeugdigen met of zonder leer- of gedragsproblemen, ouders en scholen.

Tafelronde 155

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel.

René Expertsalon

René Expertsalon werd in 2014 door glamourblad Beau Monde uitgeroepen tot één van de topkappers van Nederland.

PrivaZorg

PrivaZorg is een AWBZ erkende, landelijke organisatie. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid tot een organisatie waaruit jaarlijks meer dan een miljoen zorguren geleverd worden.

OrthoMere

OrthoMere is een nieuwe orthodontistenpraktijk gevestigd in Almere Poort. Het project begon enkel als een idee en is in korte tijd een groot gewaardeerde orthodontistenpraktijk geworden.

Garage Roos

Garage Roos is een garagebedrijf dat waarde hecht aan een goede band, zowel onder je auto als met jou. Gespecialiseerd in BMW en MINI weten we het beste uit jouw auto te halen

Oosterbaan Orthopedie

Oosterbaan Alkmaar is een expertisecentrum dat zich met behulp van diverse technieken onderscheidt in de orthopedie voor voet- en loopklachten. Zij bieden onder andere steunzolen en volledig orthopedische schoenen als oplossing voor voetproblemen.

Grotesloep.nl

Grotesloep.nl verhuurt, zoals de naam al doet denken, grote sloepen in Almere en heeft tevens kano’s en zeilbootjes beschikbaar. Grotesloep.nl organiseert verschillende rondvaarten door de prachtige wateren van Almere en biedt passende arrangementen voor bedrijfsuitjes en feesten.

Hero Company

Hero Company is begonnen omdat zij een positieve invloed willen hebben op de arbeidsmarkt. Dit doen zij door middel van het werven, selecteren en uitzenden van ‘heroes’.

Hotel New Century

Hotel New Century is een 3-sterren hotel gevestigd in Amsterdam Nieuw-West. De hotelketen richt zich voornamelijk op toeristen afkomstig uit Azië en de zakelijke markt.

Integration Corporation