Oosterbaan Orthopedie

Wat hebben

wij mogen doen?

Domeinnaam
Webhosting
Website
IT-beheer
Office 365
Netwerkbeheer

Systeembeheer
Brand consultancy
Fotografie
Audiovisuele producties

Over Oosterbaan Orthopedie

Oosterbaan Alkmaar is een expertisecentrum dat zich met behulp van diverse technieken onderscheidt in de orthopedie voor voet- en loopklachten. Zij bieden onder andere steunzolen en volledig orthopedische schoenen als oplossing voor voetproblemen.

 

Onze oplossing

MediaMere heeft Oosterbaan Orthopedie volledig ontzorgd op het gebied van ICT en IT. Zo beheert MediaMere de online werkomgeving en de website. Daarnaast heeft MediaMere meerdere audiovisuele producties en fotografiesessies gerealiseerd.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten