Almeers Caravan Bedrijf (ACB-Caravans)

Wat hebben

wij mogen doen?

Narrowcasting
Website
Domeinnaamregistratie
Webhosting
E-mail
IT-beheer

Google APPS
Netwerkbeheer
Werkplekbeheer
Systeembeheer
Social Media Management

Over het Almeers Caravan Bedrijf (ACB-Caravans)

ACB Caravans is een familiebedrijf en focust zich op caravans en outdoor activiteiten.

 

Onze oplossing

Wij onderhouden onder andere de website, het systeem, het netwerk en de sociale media. Daarnaast zorgt MediaMere voor volledige mail-integratie en backups hiervan. Tenslotte maken zij gebruik van het MMTV narrowcastingsysteem.

 

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten