Narrowcasting

Wat hebben wij mogen doen voor

onze klanten?

Onderstaand een selectie van onze Narrowcasting projecten waar wij ontzettend trots op zijn.

Onze klanten

Amsterdam Outsider Art Galerie

De Outsider Art Galerie is een initiatief van stichting Cordaan, een van de grootste zorgorganisaties in Amsterdam. De kunstwerken in deze galerie zijn vaak gemaakt door mensen met een verstandelijke of psychische beperking.

René Expertsalon

René Expertsalon werd in 2014 door glamourblad Beau Monde uitgeroepen tot één van de topkappers van Nederland.

Plastische Chirurgie Kliniek Amstelveen

Kliniek Amstelveen beschikt over een team van ervaren plastisch chirurgen, cosmetisch artsen, anesthesisten en verpleegkundigen en focust zich vooral op plastische en cosmetische chirurgie.

Places to work

Places to work is een inspirerende en unieke hotspot in Almere voor (startende) ondernemers. Naast een verscheidenheid aan kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes bieden zij een groot scala aan faciliteiten en begeleiding op maat.

Hotel New Century

Hotel New Century is een 3-sterren hotel gevestigd in Amsterdam Nieuw-West. De hotelketen richt zich voornamelijk op toeristen afkomstig uit Azië en de zakelijke markt.

Koffijberg Hairdressers

Koffijberg Hairdressers is een top kapper in Amsterdam. De kapsalon staat al 40 jaar voor vakmanschap, creativiteit en vernieuwing en heeft onder andere de Global Salon Business Award en de Coiffure Award gewonnen.