Amsterdam Outsider Art Galerie

Wat hebben

wij mogen doen?

Website
Webhosting
Domeinnaamregistratie

Narrowcasting
Branding consultancy

Wat maakt deze case bijzonde?

De Outsider Art Galerie is een initiatief van stichting Cordaan, een van de grootste zorgorganisaties in Amsterdam. De kunstwerken in deze galerie zijn vaak gemaakt door mensen met een verstandelijke of psychische beperking.

 

Over de Amsterdam Outsider Art Galerie

Het is een open en vrij toegankelijke kunstgalerie in Amsterdam. Waar reguliere kunstgaleries outsider art meestal niet verwelkomen, biedt deze galerie een volwaardig kunstpodium voor deze kunstenaars. De kunstenaars van deze werken hebben soms een verstandelijke of psychische beperking. Zij zijn niet bezig met commerciële doelstellingen en reflecteren niet op bestaande kunststromingen.

 

Onze oplossing

Om de website zo toegankelijk mogelijk te maken voor ieder publiek heeft MediaMere verschillende modules ontwikkeld die het mogelijk maken om tekst te verkleinen of vergroten, verduidelijken of te laten oplezen.

De uitdaging

✓  Het is een logo voor een nieuw bedrijf. De huisstijl is volledig afgestemd met de klant en we hebben ervoor gezorgd dat het naar wens is.

 

Onze oplossing

Na een creatieve brainstormsessie heeft MediaMere een modern, strak logo ontwikkeld. Het nieuwe logo, met bijpassende huisstijl, biedt een breed speelveld voor toekomstige uitingen. Het logo is in te zetten voor zowel online als offline uitingen.

Quote open

Edwin schrijft sinds kort artikelen (interviews en reportages) voor Moving People, het maandblad van vereniging Le Champion (oplage: bijna 11.000 exemplaren). Le Champion is de organisatie die op hardloopgebied grote en aansprekende evenementen organiseert als de Dam tot Damloop, de TCS Amsterdam Marathon en de PWN Egmond Halve Marathon. Edwin schrijft enthousiaste en voor de lezer heel herkenbare, professionele en gemakkelijk te lezen bijdragen. Door zijn affiniteit met de loopsport – hij behoort op loopgebied tot de top van Nederland – weet hij zich goed in te leven in de beleving van de sporters. Dat blijkt duidelijk uit zijn bijdragen.

 

Tom Zuijdervliet – Le Champion

Quote sluiten