Koffijberg Hairdressers

Wat hebben

wij mogen doen?

Narrowcasting

Wat maakt deze case zo bijzonder?

Koffijberg Hairdressers is een top kapper in Amsterdam. Om de wachttijd voor klanten te verzachten, zochten zij een passende oplossing.

 

Over Koffijberg Hairdressers

Koffijberg Hairdressers is een top kapper in Amsterdam. De kapsalon staat al 40 jaar voor vakmanschap, creativiteit en vernieuwing en heeft onder andere de Global Salon Business Award en de Coiffure Award gewonnen.

 

Onze oplossing

MediaMere heeft een narrowcastingsysteem ontwikkeld dat informatie en entertainment laat zien in de vorm van nieuws, weetjes, weerberichten en file informatie. Dit narrowcastingsysteem functioneert als wachttijdverzachter voor klanten.

De uitdaging

  Studenten proberen te binden aan het onderwerp ondernemerschap
  Studenten enthousiast maken om te gaan ondernemen
  Advies geven voor een nieuwe 2-jarige hbo-opleiding over ondernemerschap

 

Onze oplossing

  Dankzij onze deelname is er nu een 2-jarige hbo-opleiding beschikbaar voor studenten
  Studenten hebben nu meer kennis en ervaring op het gebied van ondernemerschap door de gastcolleges

Quote open

Martijn kan uitstekend de verbinding leggen tussen ondernemen en onderwijs. Zelf jong, succesvol en energiek inspireert hij studenten om ambitie en ondernemerschap te tonen. Hij is een echte netwerker, die graag deelt en van daaruit zelf weer tot nieuwe initiatieven komt. Als adviseur van de Windesheim Flevoland opleidingen SBRM en AD Ondernemen toont hij grote betrokkenheid bij praktische initiatieven, maar zeker ook in het meedenken over een goed programma! Mediamere investeert in kennis en netwerken, de beste basis voor verdere groei, die wij jullie heel erg gunnen.

 

Arianne Zuiderveld – Windesheim Flevoland

Quote sluiten