Webdevelopment

Wat hebben wij mogen doen voor

onze klanten?

Onderstaand een selectie van onze webdevelopment projecten waar wij ontzettend trots op zijn.

Onze klanten

Almeers Caravan Bedrijf

ACB Caravans is een familiebedrijf en focust zich op caravans en outdoor activiteiten.

Amsterdam Outsider Art Galerie

De Outsider Art Galerie is een initiatief van stichting Cordaan, een van de grootste zorgorganisaties in Amsterdam. De kunstwerken in deze galerie zijn vaak gemaakt door mensen met een verstandelijke of psychische beperking.

Annevanaken

annevanaken is een internationaal schoonheidsinstituut in Den Haag. Als gerenomeerd schoonheidsinstituut zijn zij al bijna 40 jaar een begrip in Den Haag en omgeving. annevanaken focust zich op innovatieve behandelingen voor man en vrouw met nieuwe apparatuur, persoonlijke aandacht en een rustgevende sfeer.

Verkoop Vuurwerk

Verkoop Vuurwerk is één van de grootste vuurwerkverkooppunten van Almere. Inmiddels heeft het bedrijf ook vestigingen in Elst, Grave en Drachten. Het bedrijf groeit snel en daar is ook de website op ingericht.

Veilige Publieke Taak

Regelmatig worden hulpverleners geconfronteerd met agressie of geweld. Wij vonden dat het niet meer zo door mag gaan. Vandaar dat wij hebben gekozen om hier campagne voor te voeren. In samenwerking met de Veilige Publieke Taak van de overheid hebben wij een campagne bedacht: Hart voor Hulpverleners.

Unger Nolet Advocaten

Unger Nolet is een advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam. Zij bieden brede juridische dienstverlening aan met betrekking tot arbeidsrecht, medezeggenschap, en bestuursrecht voor bedrijven, instellingen en (ondernemende) particulieren.

Baar Advies

Baar Advies biedt al ruim 10 jaar totaaladvies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en leningen. Baar Advies is in 2012 op basis van klantervaringen uitgeroepen tot Beste Hypotheekkantoor voor onder andere het beste hypotheekadvies.

BAAR Makelaardij

BAAR Makelaardij is een jong, fris, enthousiast en ontzettend gedreven onderneming in het behalen van het beste resultaat. Zij begeleiden mensen op een no-nonsense manier in de spannende trajecten van verkoop, aankoop en taxeren van een woning.

Therra Opleidingen

Therra Opleidingen biedt verschillende opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van mediation en psychologie. Ook biedt Therra trainingen aan aan andere trainers, zodat zij cursisten kunnen voorzien van trainingen op hoger niveau.

CloudDokter

CloudDokter is een online zorgplatform dat ervoor zorgt dat patiënten altijd en overal naar de huisarts kunnen. Na het inschrijven via de website, is het heel simpel om een zorg gerelateerde vraag te stellen.

Tafelronde 155

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel.

Startup Almere

StartupAlmere is het platform voor de startup community van Almere. Het maakt evenementen en faciliteiten op het gebied van innovatieve starters en ondernemen inzichtelijk.

De Kapitein Almere

De Kapitein Almere is een gezellig restaurant, gelegen aan de prachtige Noorderplassen. Het restaurant biedt zowel lunch als diner aan en vormt met de rust van het water de ideale uitvalsbasis om even even tot rust te komen.

René Expertsalon

René Expertsalon is de top kapper van het Gooi en Laren.

PrivaZorg

PrivaZorg is een AWBZ erkende, landelijke organisatie. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid tot een organisatie waaruit jaarlijks meer dan een miljoen zorguren geleverd worden. Onze zorg aan cliënten wordt georganiseerd en gecoördineerd vanuit meer dan achtendertig regionale steunpunten.

Petersburg Consultancy

Petersburg Consultancy is een consultants-, advies- en ingenieursbureau dat oplossingen biedt op het gebied van elektrische infrastructuur.

Esther Lemmens

Esther Lemmens is een praktijk voor cosmetische en medische permanente make-up. Zij is tevens in te huren als docent en als expert voor salons. Dankzij de jarenlange ervaring en het behalen van meerdere opleidingen in zowel binnen als buitenland is zij in staat prachtige resultaten te behalen.

Finance Partners

Finance Partners is een organisatie die ontzorgt bij bedrijfsfinanciering. Om investeringsplannen en ambities te behalen, bieden zij advies bij het invullen van financieringsvraagstukken.

Garage Roos

Garage Roos is een garagebedrijf dat waarde hecht aan een goede band, zowel onder je auto als met jou. Gespecialiseerd in BMW en MINI weten we het beste uit jouw auto te halen.

OrthoMere

OrthoMere is een nieuwe orthodontistenpraktijk gevestigd in Almere Poort. Het project begon enkel als een idee en is in korte tijd een groot gewaardeerde orthodontistenpraktijk geworden.

IMMO Arie van der Lee

IMMO is een modern makelaarskantoor met 4 medewerkers. Zij bieden persoonlijke aandacht en professioneel advies.

Groteloep.nl

Grotesloep.nl verhuurt, zoals de naam al doet denken, grote sloepen in Almere en heeft tevens kano’s en zeilbootjes beschikbaar. Grotesloep.nl organiseert verschillende rondvaarten door de prachtige wateren van Almere en biedt passende arrangementen voor bedrijfsuitjes en feesten.

Metafoor

Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling is een landelijk opererend advies- en detacheringsbureau. Sinds de oprichting in 1995 hebben wij veel overheden (voornamelijk gemeenten), woningbouwcorporaties en private partijen geadviseerd bij al hun vragen.

Het Geboorte-atelier

Het Geboorte-atelier is een verloskundigenpraktijk gelegen tussen Almere Stad en Almere Buiten. Ze bieden liefdevolle zorg bij zwangerschap en bevalling.

Medi-Mere

Medi-Mere is een huisartsenpraktijk in Almere. Medi-Mere heeft drie belangrijke pijlers: klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Deze zijn voor het bedrijf heel belangrijk en willen zij hoog houden in de praktijkvoering.

Hero Company

Hero Company is begonnen omdat zij een positieve invloed willen hebben op de arbeidsmarkt. Dit doen zij door middel van het werven, selecteren en uitzenden van ‘heroes’.

German Silva

German Silva is een Mexicaanse langeafstandsloper gespecialiseerd in marathonlopen. Hij heeft meerdere marathons gelopen en gewonnen en vertegenwoordigde Mexico tweemaal op de Olympische Spelen.