Petersburg Consultancy

Wat hebben

wij mogen doen?

Website ontwikkeling
Branding consultancy

Over Petersburg Consultancy

Petersburg Consultancy is een consultants-, advies- en ingenieursbureau dat oplossingen biedt op het gebied van elektrische infrastructuur. De organisatie is op te delen in twee afdelingen, waarvan een elektrotechnische, werktuigbouwkundige en civieltechnische afdeling, en een tweede afdeling die zich bezig houdt met aardingssystemen in hoogspanningsverbindingen en de invloed hiervan op de omgeving. Hiermee is Petersburg Consultants een toonaangevende speler op het gebied van hoogspanning, kabels en buisleidingen.

 

Onze oplossing

Om mee te groeien in de vraag naar experts op het gebied van elektrotechniek was het belangrijk dat de website van Petersburg Consultancy een moderne uitstraling kreeg. MediaMere heeft een moderne, geordende en eenvoudig te navigeren website ontwikkeld die direct aansluit op de huisstijl van Petersburg Consultants.

De uitdaging

De beheermodule moest overzichtelijk zijn, maar ook makkelijk toegankelijk. Het telefoonteam bevatte een vaste bezetting, maar het moest wel overdraagbaar zijn.

 

Onze oplossing

Een beheermodule op maat voor het televisieprogramma Vermist.

Quote open

“Bij het AVROTROS-programma Vermist hebben we MediaMere leren kennen als een bedrijf dat heel snel en adequaat kan handelen. En bovendien met een grote dosis deskundigheid! Op spannende momenten in het reilen en zeilen van dit live tv-programma hebben Martijn en Edwin ons met enorme flexibiliteit terzijde gestaan. Deze mannen en hun team zijn van harte aan te bevelen!”

 

Jaap Jongbloed, presentator/eindredacteur AVROTROS Vermist

Quote sluiten