Het Geboorte-atelier

Wat hebben

wij mogen doen?

Website-ontwikkeling
Branding consultancy
Huisstijlontwikkeling

Wat maakt deze case bijzonder?

Martijn en zijn vriendin Michelle verwachten binnenkort een baby en hebben daarom zelf nauw contact met de verloskundigen en echoscopisten van het Geboorte-atelier.

 

Over Het Geboorte-atelier

Het Geboorte-atelier is een verloskundigenpraktijk gelegen tussen Almere Stad en Almere Buiten. Ze bieden liefdevolle zorg bij zwangerschap en bevalling.

 

Onze oplossing

Wij hebben een moderne, nieuwe website gebouwd die volledig responsive is, om zo de klanten online op de beste manier te helpen. MediaMere heeft gezorgd voor een overzichtelijke website die eenvoudig te navigeren is en tevens vlekkeloos werkt op mobiele apparaten.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten