Baar Financieel Advies

Wat hebben

wij mogen doen?

Website
Webhosting

Domeinnaamregistratie
Brand consultancy

Wat maakt deze case bijzonder?

Baar Financieel Advies is in 2012 uitgeroepen tot beste hypotheekkantoor van regio Gooi en Vechtstreek.

 

Over Baar Financieel Advies

Baar Advies biedt al ruim 10 jaar totaaladvies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en leningen. Baar Advies is in 2012 op basis van klantervaringen uitgeroepen tot Beste Hypotheekkantoor voor onder andere het beste hypotheekadvies. Hierdoor is Baar Advies het juiste adres voor zowel particulieren als bedrijven voor hulp bij financiële zaken.

 

Onze oplossing

MediaMere heeft de website van Baar Advies herbouwd met nieuwe informatie en een overzichtelijk uiterlijk. Deze nieuwe website sluit aan bij de eveneens vernieuwde huisstijl. Tevens heeft MediaMere Baar Advies voorzien van passend advies met betrekking tot branding.

 

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten