Social Media

Wat hebben wij mogen doen voor

onze klanten?

Onderstaand een kleine selectie van onze social media projecten waar wij ontzettend trots op zijn.

Onze klanten

Alfen

ALFEN is een bedrijf gespecialiseerd in transformatorstations, schakelapparatuur, oplaadpunten voor elektrische auto’s en complete elektriciteitsnetten. Het bedrijf levert al meer dan 75 elektrotechnische producten.

Almeers Caravan Bedrijf

ACB Caravans is een familiebedrijf en focust zich op caravans en outdoor activiteiten.

Zorgbureau Endless

Zorgbureau Endless wil voor de volwassen inwoners van Almere een betrouwbare aanbieder van een breed aanbod van thuiszorgactiviteiten zijn, waarbij een flexibele organisatie adequaat en professioneel weet in te spelen op de wisselende ondersteuningsbehoeften van haar cliënten.

VVD Flevoland

VVD Flevoland staat voor een provincie waarin je zorgt voor jezelf, geeft om een ander en krijgt wat je verdient.

Annevanaken

annevanaken is een internationaal schoonheidsinstituut in Den Haag. Als gerenomeerd schoonheidsinstituut zijn zij al bijna 40 jaar een begrip in Den Haag en omgeving. annevanaken focust zich op innovatieve behandelingen voor man en vrouw met nieuwe apparatuur, persoonlijke aandacht en een rustgevende sfeer.

Unger Nolet Advocaten

Unger Nolet is een advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam. Zij bieden brede juridische dienstverlening aan met betrekking tot arbeidsrecht, medezeggenschap, en bestuursrecht voor bedrijven, instellingen en (ondernemende) particulieren.

Veilige Publieke Taak

Regelmatig worden hulpverleners geconfronteerd met agressie of geweld. Wij vonden dat het niet meer zo door mag gaan. Vandaar dat wij hebben gekozen om hier campagne voor te voeren. In samenwerking met de Veilige Publieke Taak van de overheid hebben wij een campagne bedacht: Hart voor Hulpverleners.

BAAR Makelaardij

BAAR Makelaardij is een jong, fris, enthousiast en ontzettend gedreven onderneming in het behalen van het beste resultaat. Zij begeleiden mensen op een no-nonsense manier in de spannende trajecten van verkoop, aankoop en taxeren van een woning.

Therra Opleidingen

Therra Opleidingen biedt verschillende opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van mediation en psychologie. Ook biedt Therra trainingen aan aan andere trainers, zodat zij cursisten kunnen voorzien van trainingen op hoger niveau.

Tafelronde 155

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel.

Startup Almere

StartupAlmere is het platform voor de startup community van Almere. Het maakt evenementen en faciliteiten op het gebied van innovatieve starters en ondernemen inzichtelijk.

Commercium

Commercium Business Experts voorziet ondernemers van advies en biedt daarnaast bedrijfsbegeleiding en bedrijfsanalyses. Ook geeft Commercium verschillende trainingen met betrekking tot advies en verkoop.

Schut Financiële Planning

Carolien Schut is de eigenaresse van Huis & Hypotheek. Voorheen was dit Schut Financiële Planning. Het bedrijf adviseert in hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financieringen en belastingen.

De Kapitein

De Kapitein Almere is een gezellig restaurant, gelegen aan de prachtige Noorderplassen. Het restaurant biedt zowel lunch als diner aan en vormt met de rust van het water de ideale uitvalsbasis om even even tot rust te komen.

René Expertsalon

René Expertsalon werd in 2014 door glamourblad Beau Monde uitgeroepen tot één van de topkappers van Nederland.

DentalRules

DentalRules is een slim softwarepakket speciaal ontwikkeld voor tandartsen. Door het DentalRules systeem is het eenvoudiger voor tandartsen, tandartspraktijken en orthodontistenpraktijken om up to date te blijven van de laatste ontwikkelen en protocollen.

PrivaZorg

PrivaZorg is een AWBZ erkende, landelijke organisatie. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid tot een organisatie waaruit jaarlijks meer dan een miljoen zorguren geleverd worden. Onze zorg aan cliënten wordt georganiseerd en gecoördineerd vanuit meer dan achtendertig regionale steunpunten.

RJB Studio van Joost Buitenweg

RJB Studio is een acteerinstituut, in 1996 opgericht door acteur en regisseur Joost Buitenweg. Het bedrijf biedt verschillende cursussen en workshops aan onder het motto “acteren kan je leren”.

Places to work

Places to work is een inspirerende en unieke hotspot in Almere voor (startende) ondernemers. Naast een verscheidenheid aan kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes bieden zij een groot scala aan faciliteiten en begeleiding op maat.

OrthoMere

OrthoMere is een nieuwe orthodontistenpraktijk gevestigd in Almere Poort. Het project begon enkel als een idee en is in korte tijd een groot gewaardeerde orthodontistenpraktijk geworden.

Garage Roos

Garage Roos is een garagebedrijf dat waarde hecht aan een goede band, zowel onder je auto als met jou. Gespecialiseerd in BMW en MINI weten we het beste uit jouw auto te halen.

German Silva

German Silva is een Mexicaanse voormalige langeafstandsloper en focust zich tegenwoordig op het geven van personal training.

Grotesloep.nl

Grotesloep.nl verhuurt, zoals de naam al doet denken, grote sloepen in Almere en heeft tevens kano’s en zeilbootjes beschikbaar. Grotesloep.nl organiseert verschillende rondvaarten door de prachtige wateren van Almere en biedt passende arrangementen voor bedrijfsuitjes en feesten.

Medi-Mere

Medi-Mere is een huisartsenpraktijk in Almere. Medi-Mere heeft drie belangrijke pijlers: klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Deze zijn voor het bedrijf heel belangrijk en willen zij hoog houden in de praktijkvoering.

Hawkvision Servises

Hero Company

Hero Company is begonnen omdat zij een positieve invloed willen hebben op de arbeidsmarkt. Dit doen zij door middel van het werven, selecteren en uitzenden van ‘heroes’.

Le Champion

Le Champion is één van de grootste sportverenigingen van Nederland met ruim 15.000 leden en jaarlijks 200.000 deelnemers. Hiervan doet 70 procent voornamelijk aan hardlopen, wordt er door 15 procent met name gefietst en wandelt 15 procent vooral. De vereniging is opgericht in 1969.

IMMO Arie van der Lee

IMMO is een modern makelaarskantoor met 4 medewerkers. Zij bieden persoonlijke aandacht en professioneel advies.

Integration Corporation