Zorgbureau Endless

Wat hebben

wij mogen doen?

Google APPS
Webhosting
Domeinnaamregistratie
IT-beheer
Netwerkbeheer
Werkplekbeheer
Systeembeheer
Website
Branding consultancy

Logo
Huisstijlontwikkeling
Social Media Management
Audiovisele producties

Over Zorgbureau Endless

Zorgbureau Endless wil voor de volwassen inwoners van Almere een betrouwbare aanbieder van een breed aanbod van thuiszorgactiviteiten zijn,  waarbij een flexibele organisatie adequaat en professioneel weet in te spelen op de wisselende ondersteuningsbehoeften van haar cliënten en de eigen regie van de cliënt zoveel mogelijk wordt gehandhaafd dan wel gestimuleerd.

 

Onze oplossing

MediaMere verzorgt de huisstijlbewaking en zorgt dat alles in dezelfde lijn naar buiten wordt gebracht. Wij beheren de website en zorgen dat het zijn werk doet.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten