ALFEN – TBI

Wat hebben

wij mogen doen?

Technische realisatie
Responsive design
Parallax scrolling
Zoekmachinemarketing
Websiteontwikkeling
Advies gegeven over de huisstijltransitie

Social- en sitemonitoring
Branding consultancy
Social Media Management

Wat maakt deze case bijzonder?

Martijn de Vries heeft in 2012 stage gelopen bij ALFEN. Tijdens deze stage heeft Martijn het fundament gelegd voor de nieuwe transitie en de ontwikkeling van de nieuwe website voor het bedrijf.
Na de stage van Martijn de Vries in 2012 is ALFEN klant geworden bij MediaMere en geven wij regelmatig marketingcommunicatieadvies aan het bedrijf.
Groot traject in verband met de nieuwe positionering, huisstijl, website en de verbetering van de online processen.
Resultaat is een enorme groei in het aantal websitebezoekers, nieuwsbriefabonnees en volgers op de sociale media.

 

Over ALFEN – TBI

ALFEN is een bedrijf gespecialiseerd in transformatorstations, schakelapparatuur, oplaadpunten voor elektrische auto’s en complete elektriciteitsnetten. Het bedrijf levert al meer dan 75 elektrotechnische producten. Dankzij de ervaring met hoog-, laag- en middenspanning kan het bedrijf geïntegreerde oplossingen aanbieden.

De uitdaging

Of wij wilden meekijken met de huidige website van ALFEN en de transitie naar de nieuwe huisstijl van het bedrijf. Het bedrijf ALFEN werd in de tijd dat wij het bedrijf leerden kennen overgenomen door TBI, waardoor de complete huisstijl veranderd diende te worden. Wij hebben hieraan bij mogen dragen. Daarnaast hebben wij samen met de marketingafdeling van ALFEN ons mogen richten op de nieuwe website van ICU. ICU is volledig gericht op elektrisch laden en autorijden.

 

Onze oplossing

De website is voorzien van een sterke basis voor optimale vindbaarheid. De website is gekoppeld met diverse formulieren aan verschillende afdelingen van het bedrijf, zodat als bezoekers of klanten vragen hebben, de vragen direct bij de juiste afdelingen terecht komen. Verder is de website enorm uitgebreid en SEO vriendelijk. Wij zijn op dit moment bezig met het verder ontwikkelen van grafische gadgets voor de website. Ontzettend leuk om te doen!

Quote open

Martijn heeft in korte tijd uitstekend zijn rol kunnen vinden binnen de organisatie en functioneert als een spin in het web. Collega’s kunnen Martijn vinden als aanspreekpunt en hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Daarnaast heeft Martijn veel oog voor kwaliteit en werkt erg secuur en zelfstandig. Hij heeft een zeer proactieve houding en neemt veel initiatief om zijn verbetervoorstellen door te voeren. Ook is Martijn communicatief zeer vaardig en kan communiceren met collega’s in elke laag van het bedrijf. Een fijne collega.

 

Casper Smit – Alfen bv

Quote sluiten