Video producties

Audiovisuele producties en bedrijfsfilms

Videoís zorgen ervoor dat bezoekers tot wel 2 minuten of langer op de website blijven.

Edwin de Vries (2017) - Media, Informatie en Communicatie Entrepreneur

Tegenwoordig vormt video een steeds belangrijker aandeel in het dagelijks leven. De behoefte aan bewegend beeld is groter dan ooit, en het is niet voor niets dat veel bedrijven zich dan ook willen profileren door middel van een bedrijfsvideo. Het (her-)introduceren van een concept, product, dienst of organisatie gaat gemakkelijker wanneer een klant hier een concreet beeld van heeft of van kan vormen door middel van voorbeelden.

Bij het creŽren van een bedrijfsfilm is het van belang om een duidelijk doel te stellen met het publiceren van de video. Dit kan bijvoorbeeld zijn om meer naamsbekendheid te creŽren door de video op sociale media te delen, om een merk te (her-)introduceren, of om de bedrijfscultuur in de schijnwerpers te zetten. Het concreet bespreken van ideeŽn, kennis, en wensen is bij het ontwikkelen van een film of video van groots belang. Er worden dus ook meerdere opnames gedaan en iedere stap wordt besproken en teruggekoppeld om een film te creŽren welke exact voldoet aan uw wensen.

Kwaliteit

MediaMere maakt uitsluitend gebruik van de nieuwe technieken om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Onze camera is uitgerust met automatische stabilizer en neemt op in 4K kwaliteit, wat zorgt voor haarscherp beeld zonder trillingen of schokken. We vinden het belangrijk dat de kwaliteit zo hoog mogelijk blijft tijdens het bewerken en monteren van de video en zullen er alles aan doen om deze kwaliteit te behouden. Daarom maken we gebruik van de nieuwste software en technieken, waaronder Adobe Premiere Pro, om binnen een relatief korte tijd een prachtige video te kunnen realiseren.

Bedrijfsfilm

Een unieke manier om een bedrijf of organisatie op de kaart te zetten is door middel van een bedrijfsfilm. Door een bedrijfsfilm krijgt men een beter beeld van de organisatie en de mensen daarachter en klanten kunnen zich beter vinden in de organisatie. Daarnaast staat een bedrijfsfilm voor een open, transparante, en klantvriendelijke cultuur. Het openbaar plaatsen van de video op Youtube of Vimeo kan de zoekvindbaarheid vergroten en daarnaast ook de bekendheid vergroten wanneer de video meerdere malen gedeeld wordt via sociale media.

Voorafgaand aan het ontwikkelen van een concept voor de bedrijfsfilm is het belangrijk om de te belichten aspecten te bespreken en een concreet beeld van de organisatie te schetsen. Daarnaast is het van belang om de doelgroep te bespreken, welke (onderliggende) boodschap overgedragen dient te worden, en welk gevoel het filmpje over moet brengen bij de kijker. Zodra deze punten zijn besproken zorgen onze regisseurs, cameramensen, editors, en grafisch ontwerpers voor de ideale bedrijfsfilm.

Meer informatie over bedrijfsfilms

Maak kennis met Edwin.

Ik ben Edwin en zou u graag verder willen helpen. Wilt u in contact komen?
 

Daag Edwin en het team uit.
CAPTCHA image for SPAM prevention Lukt het niet met lezen? Klik hier voor een nieuwe bevestigingscode.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie