18 Projects

Wat hebben

wij mogen doen?

✓  Wij hebben een logo ontwikkeld voor 18 Projects.

Wat maakt deze case bijzonde?

De klant hebben wij leren kennen van de VVD campagne. Wij mochten voor hem zijn logo ontwerpen.

 

Over 18 Projects

18 Projects is een management en adviesbureau dat zich met name focust op project-, programma-, en interimmanagement.

 

De uitdaging

✓  Het is een logo voor een nieuw bedrijf. De huisstijl is volledig afgestemd met de klant en we hebben ervoor gezorgd dat het naar wens is.

 

Onze oplossing

Na een creatieve brainstormsessie heeft MediaMere een modern, strak logo ontwikkeld. Het nieuwe logo, met bijpassende huisstijl, biedt een breed speelveld voor toekomstige uitingen. Het logo is in te zetten voor zowel online als offline uitingen.

Quote open

Edwin schrijft sinds kort artikelen (interviews en reportages) voor Moving People, het maandblad van vereniging Le Champion (oplage: bijna 11.000 exemplaren). Le Champion is de organisatie die op hardloopgebied grote en aansprekende evenementen organiseert als de Dam tot Damloop, de TCS Amsterdam Marathon en de PWN Egmond Halve Marathon. Edwin schrijft enthousiaste en voor de lezer heel herkenbare, professionele en gemakkelijk te lezen bijdragen. Door zijn affiniteit met de loopsport – hij behoort op loopgebied tot de top van Nederland – weet hij zich goed in te leven in de beleving van de sporters. Dat blijkt duidelijk uit zijn bijdragen.

 

Tom Zuijdervliet – Le Champion

Quote sluiten