Marriott

Wat hebben

wij mogen doen?

Greenscreenfotografie
Promoteam

Branding consultancy
Campagne

Wat maakt deze case bijzonder?

Het Marriott Hotel Rotterdam organiseerde een bedrijfsfeest en was op zoek naar een unieke manier van marketing. Gekozen is om een greenscreenwand neer te zetten om op de foto te gaan tijdens het bedrijfsfeest

 

Over Marriott

Marriott Hotels & Resorts is het vlaggenschip van Marriott International Inc. Marriott International Inc. is een Amerikaans multinational horecabedrijf dat zich vooral focust op hotels in het buitenland. Met meer dan 60 jaar ervaring en 500 gebouwen in 47 landen is het een van de grootste hotelketens van de wereld.

 

Onze oplossing

Greenscreenfotografie is een unieke manier om bezoekers en/of klanten te fotograferen en via fototrucage in een totaal andere omgeving neer te zetten. Dit is bijvoorbeeld een goede manier om een nieuw product te promoten of om het nieuwe adres van een bedrijf onder de aandacht te brengen. De greenscreenfotografie verzorgen wij onder de bedrijfsnaam Greenscreen Events.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten