CROW Kennisplatform

Wat hebben

wij mogen doen?

Greenscreenfotografie
Branding consultancy
Promoteam

Wat maakt deze case bijzonder?

Tijdens twee beurzen hebben wij de foto’s mogen verzorgen op de stand.

 

Over CROW Kennisplatform

CROW is een not-for-profit kennispartner voor overheden, aannemers en adviesbureaus. Het kennisplatform biedt praktische oplossingen op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer, werk en veiligheid, aanbesteden en contracteren. Door samenwerking met het werkveld te  verzamelen, bundelen zij kennis die praktisch toepasbaar is op vraagstukken van professionals.

 

De naam CROW is oorspronkelijk een afkorting voor Centrum van Regelgeving en Onderzoek in de Grond-, Water- en Wegenbouw en Verkeerstechniek. Toen de organisatie uitbreidde, begon het de vorm van een kennisplatform te krijgen, waarna CROW niet langer als afkorting werd gebruikt, maar als eigen naam.

 

Onze oplossing

Greenscreenfotografie is een unieke manier om bezoekers en/of klanten te fotograferen en via fototrucage in een totaal andere omgeving neer te zetten. Dit is bijvoorbeeld een goede manier om een nieuw product te promoten of om het nieuwe adres van een bedrijf onder de aandacht te brengen. De greenscreenfotografie verzorgen wij onder de bedrijfsnaam Greenscreen Events.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten