CROW Kennisplatform

Wat hebben wij mogen doen?

 

Greenscreenfotografie
Branding consultancy
Promoteam

Wat maakt deze case bijzonder?
Tijdens twee beurzen hebben wij de foto’s mogen verzorgen op de stand.

 

Over CROW Kennisplatform
CROW is een not-for-profit kennispartner voor overheden, aannemers en adviesbureaus. Het kennisplatform biedt praktische oplossingen op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer, werk en veiligheid, aanbesteden en contracteren. Door samenwerking met het werkveld te  verzamelen, bundelen zij kennis die praktisch toepasbaar is op vraagstukken van professionals.

 

De naam CROW is oorspronkelijk een afkorting voor Centrum van Regelgeving en Onderzoek in de Grond-, Water- en Wegenbouw en Verkeerstechniek. Toen de organisatie uitbreidde, begon het de vorm van een kennisplatform te krijgen, waarna CROW niet langer als afkorting werd gebruikt, maar als eigen naam.

 

Onze oplossing
Greenscreenfotografie is een unieke manier om bezoekers en/of klanten te fotograferen en via fototrucage in een totaal andere omgeving neer te zetten. Dit is bijvoorbeeld een goede manier om een nieuw product te promoten of om het nieuwe adres van een bedrijf onder de aandacht te brengen. De greenscreenfotografie verzorgen wij onder de bedrijfsnaam Greenscreen Events.