Rivas

Wat hebben

wij mogen doen?

Greenscreenfotografie
Promoteam
Branding consultancy

Wat maakt deze case bijzonder?

Tijdens een bedrijfsfeest mochten wij de greenscreenfotografie verzorgen

 

Over Rivas

Rivas Zorggroep is een stichting met verpleeg- en verzorghuizen. Naast ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg, thuis- en woonzorg biedt het ook maatschappelijk werk en jeugdgezondheidszorg aan.

 

Onze oplossing

Greenscreenfotografie is een unieke manier om bezoekers en/of klanten te fotograferen en via fototrucage in een totaal andere omgeving neer te zetten. Dit is bijvoorbeeld een goede manier om een nieuw product te promoten of om het nieuwe adres van een bedrijf onder de aandacht te brengen. De greenscreenfotografie verzorgen wij onder de bedrijfsnaam Greenscreen Events.

De uitdaging

De beheermodule moest overzichtelijk zijn, maar ook makkelijk toegankelijk. Het telefoonteam bevatte een vaste bezetting, maar het moest wel overdraagbaar zijn.

 

Onze oplossing

Een beheermodule op maat voor het televisieprogramma Vermist.

Quote open

“Bij het AVROTROS-programma Vermist hebben we MediaMere leren kennen als een bedrijf dat heel snel en adequaat kan handelen. En bovendien met een grote dosis deskundigheid! Op spannende momenten in het reilen en zeilen van dit live tv-programma hebben Martijn en Edwin ons met enorme flexibiliteit terzijde gestaan. Deze mannen en hun team zijn van harte aan te bevelen!”

 

Jaap Jongbloed, presentator/eindredacteur AVROTROS Vermist

Quote sluiten