Therra opleidingen

Wat hebben

wij mogen doen?

Google APPS
Webhosting
Domeinnaamregistratie
IT-beheer
Netwerkbeheer
Werkplekbeheer
Systeembeheer
Website

Branding consultancy
Logo
Huisstijlontwikkeling
Social Media Management
Audiovisuele producties

Over Therra

Therra biedt verschillende opleidingen, trainingen, en workshops op het gebied van mediation en psychologie. Ook biedt Therra trainingen aan andere trainers zodat zij cursisten kunnen voorzien van trainingen op hoger niveau.

 

Onze oplossing

MediaMere heeft een moderne, verfrissende, en professionele huisstijl ontwikkeld waarvan de stijl ook is toegepast op de vernieuwde website. Dit om een zo uniform mogelijk geheel te krijgen, wat de kernwaarden van Therra ondersteund: professionaliteit, samenwerkend, en oplossingsgericht.

De uitdaging

De beheermodule moest overzichtelijk zijn, maar ook makkelijk toegankelijk. Het telefoonteam bevatte een vaste bezetting, maar het moest wel overdraagbaar zijn.

 

Onze oplossing

Een beheermodule op maat voor het televisieprogramma Vermist.

Quote open

“Bij het AVROTROS-programma Vermist hebben we MediaMere leren kennen als een bedrijf dat heel snel en adequaat kan handelen. En bovendien met een grote dosis deskundigheid! Op spannende momenten in het reilen en zeilen van dit live tv-programma hebben Martijn en Edwin ons met enorme flexibiliteit terzijde gestaan. Deze mannen en hun team zijn van harte aan te bevelen!”

 

Jaap Jongbloed, presentator/eindredacteur AVROTROS Vermist

Quote sluiten