Social Media Marketing (SMM)

Social Media Marketing is adverteren via social media kanalen als Facebook, Twitter, Snapchat, en Instagram om marketingdoelstellingen te realiseren. Het is de ideale en interactieve manier om potentiŽle klanten te benaderen, in contact te blijven met bestaande klanten, en traffic naar uw website te genereren op een gerichte manier. Verhoog interactie met uw doelgroep, breidt uw community uit, en vergroot het aantal conversies. Klantenservice, klanttevredenheid, en het creŽren van merkvoorkeur staan hierbij centraal.
 

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Liken, sharen, reageren, en taggen; ook uw doelgroep houdt zich er mee bezig. Hier speelt social media marketing op in; het omvat verschillende marketing- en communicatietechnieken waarbij social media ingezet wordt om op den duur conversies te vergroten. Vaak begint het bij het vergroten van naamsbekendheid, het overdragen van kennis en informatie, het genereren van traffic en leads naar uw website, en het creŽren van interactie met de doelgroep, en dat op de meest creatieve manier mogelijk.

Wat kan social media voor uw bedrijf betekenen?

Adverteren op social media platformen biedt volop kansen en mogelijkheden om uw merk onder de aandacht te brengen bij zowel potentiŽle als bestaande klanten. Afhankelijk van uw wensen, doelstellingen, en doelgroepen kan gekozen worden om een strategie te focussen op ťťn platform, zoals Facebook om meer traffic te genereren, Youtube advertenties om de branding een oppepper te geven, en LinkedIn om zakelijke klanten te bereiken, maar vaak worden de platformen door elkaar heen gebruikt om klanten zo breed mogelijk te kunnen benaderen.

Onze social media experts zijn als geen ander op de hoogte van alle mogelijkheden van social media platformen en bieden verschillende diensten als het aankomt op adverteren via social media. Van social branding tot adverteren en van customer service tot het ontwikkelen van een social media strategie; onze helden staan klaar om maatwerk te leveren!

Wat doen wij voor u?

  • Gemakkelijker in contact komen met uw doelgroep
  • Vergroten naamsbekendheid, vindbaarheid, en customer service 
  • Ontwikkelen social media marketing campagnes

Maak kennis met Edwin.

Ik ben Edwin en zou u graag verder willen helpen. Wilt u in contact komen?
 

Daag Edwin en het team uit.
CAPTCHA image for SPAM prevention Lukt het niet met lezen? Klik hier voor een nieuwe bevestigingscode.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie