Stage ervaringen bij MediaMere

Stage ervaringen bij MediaMere

 

Mathijs (18 jaar, student applicatieontwikkeling Landstede)

Op mijn eerste dag ben ik gestart met de Codecademy. Dit om mijn niveau te bepalen. Ik vond dit heel interessant en leerzaam. Daarna mochten wij direct onze eigen website maken over een hobby of sport. Het onderwerp mochten wij zelf bepalen. Op dit project kreeg ik direct feedback welke voor mij heel waardevol was. Het heeft mij ook veel geholpen tijdens mijn gehele stageperiode bij MediaMere. Al snel na het eerste eigen project mocht ik gaan werken voor de eerste klant.
Lees verder

 

Tim (18 jaar, student mediavormgeving ROC Flevoland)

Tijdens de eerste dagen van mijn stage, had ik meteen al de indruk dat ik hier veel kon leren. MediaMere is een jong mediabedrijf met veel ambitie. Direct vanaf het moment dat ik binnenstapte, voelde ik mij zeer op mijn gemak en kon ik het goed met iedereen vinden.
Lees verder

 

Rafaella (17 jaar, student marketingcommunicatie ROC Flevoland)

Toen ik begon met mijn stage, had ik totaal geen idee wat mij te wachten stond. Ik had nog nooit ergens stage gelopen, dus ik vond het best spannend om direct zes maanden van negen tot vijf aan de slag te gaan.
Lees verder

 

Rachelle (17 jaar, student mediavormgeving ROC Flevoland)

Een paar weken geleden ben ik begonnen met stage lopen bij MediaMere. Ik had nog nooit eerder stage gelopen dus ik had eigenlijk geen idee wat mij te wachten stond. Ik dacht altijd standaard dat het ‘echte bedrijfsleven’ erg formeel was, dat iedereen in pak liep en elkaar aansprak met u. Ik dacht dat niemand mij als 17-jarige serieus zou nemen en dat ik er maar een beetje bij zou zitten tussen al die zakenmensen die minstens 20 jaar ouder zouden zijn dan ik.
Lees verder

 

Lianne (20 jaar, student mediavormgeving ROC Flevoland)

Ik weet wat je nu denkt. Een of ander commercieel praatje over hoe geweldig mijn stageperiode wel niet is geweest. En dat is dan ook exact wat je gaat krijgen, alleen is het niet puur commercieel, maar ook nog eens waar.
Lees verder

 

Zoë (20 jaar, student mediavormgeving ROC Flevoland)

Ik zocht vanuit mijn studie voor een half jaar een stageplek en kwam via Facebook bij MediaMere terecht. In de avond stuurde ik gelijk een mailtje, en ik kreeg binnen enkele seconde reactie. Het mailcontact verliep op een leuke manier en ik mocht op gesprek komen. Ik was best wel zenuwachtig voor het gesprek, maar toen ik daar eenmaal aankwam gingen mijn zenuwen al vrij snel weg. Zij stelden mij al gelijk op m’n gemak. Na een proefopdracht, mocht ik ook echt stage komen lopen. In verheugde mij hier enorm op, en wilde ook eerder beginnen dan de voorgeschreven datum. Als ik klaar was met school, ging ik wanneer het uitkwam nog langs MediaMere om alvast twee uurtjes mee te lopen. Dat dit mogelijk was, was enorm fijn. Hierdoor kon ik alvast wennen en wist ik wat er van mij verwacht werd.
Lees verder

 

Nalini (20 jaar, student marketingcommunicatie ROC TOP)

Hoe ik bij MediaMere terecht ben gekomen is puur toeval. Tijdens een van de lessen op school ging ik met mijn klas naar het kantoor van MediaMere waar wij een presentatie bijwoonde. Het doel hiervan was om de klas meer kennis op te laten doen over online marketing, het bedrijfsleven en hoe de broers zijn begonnen met MediaMere. Het was een informatieve presentatie die zeker mijn enthousiasme heeft gewekt. Dit werk zou ik later ook willen doen, drong tot mij door. Dus toen ik erachter kwam dat Martijn en Edwin een stagiaire zochten, heb ik direct gesolliciteerd.
Lees verder