Rafaella Muheto

Rafaella Muheto (17 jaar, student marketingcommunicatie ROC Flevoland)

“MediaMere heeft mij verder gebracht”

 

Toen ik begon met mijn stage, had ik totaal geen idee wat mij te wachten stond. Ik had nog nooit ergens stage gelopen, dus ik vond het best spannend om direct zes maanden van negen tot vijf aan de slag te gaan.

Op mijn eerste stagedag mocht ik gelijk aan de slag: SEO-teksten schrijven. Een opdracht die helemaal bij mijn vakgebied past, maar iets wat ik nog nooit eerder had gedaan. Ik schreef de tekst en leverde het in en kreeg direct feedback. Heel fijn, want dankzij directe feedback bij elke tekst, leerde ik veel en werd het schrijven van artikelen steeds makkelijker.
Tijdens mijn stage moest ik ook video’s monteren. Dit had ik nog nooit eerder gedaan. Door het kijken van veel tutorials en aanwijzingen van Martijn en Edwin, wist ik al snel hoe het precies moest. Daarnaast wilde ik mij meer verdiepen in programma’s zoals After Effects en Photoshop. Bij MediaMere kreeg ik daar de ruimte voor.

Ik ben tijdens mijn stage een aantal keer meegegaan naar een Greenscreen klus. Ik kwam er al snel achter dat ik het heel leuk vind om te doen en het is zeker iets wat ik na mijn stage nog een aantal keer wil doen.