Zoë van Daalen

Zoë (20 jaar, student mediavormgeving ROC Flevoland)

“De opdrachten waren heel divers”

 

Ik zocht vanuit mijn studie voor een half jaar een stageplek en kwam via Facebook bij MediaMere terecht. In de avond stuurde ik gelijk een mailtje, en ik kreeg binnen enkele seconde reactie. Het mailcontact verliep op een leuke manier en ik mocht op gesprek komen. Ik was best wel zenuwachtig voor het gesprek, maar toen ik daar eenmaal aankwam gingen mijn zenuwen al vrij snel weg. Zij stelden mij al gelijk op m’n gemak. Na een proefopdracht, mocht ik ook echt stage komen lopen. In verheugde mij hier enorm op, en wilde ook eerder beginnen dan de voorgeschreven datum. Als ik klaar was met school, ging ik wanneer het uitkwam nog langs MediaMere om alvast twee uurtjes mee te lopen. Dat dit mogelijk was, was enorm fijn. Hierdoor kon ik alvast wennen en wist ik wat er van mij verwacht werd.

 

Tijdens de stage heb ik de verschillende kanten van het vak mogen ervaren. Mijn opdrachten waren heel divers en hierdoor heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen. Ik mocht bijvoorbeeld mee naar greenscreen events en mee naar klanten gesprekken. Ook was ik naast vormgeven van bijvoorbeeld flyers erg geïnteresseerd in het maken & ontwerpen van websites. Martijn en Edwin hebben mij de kans gegeven om het te ontdekken en onder de knie te krijgen, zij hebben daarbij goed geholpen. Dit laat zien dat zij het beste met je voor hebben en veel van hun kennis willen delen. Hierdoor ben ik niet alleen op vormgeving & sociaal gebied gegroeid maar heb ik ook dingen buiten m’n vakgebied geleerd.

 

Edwin en Martijn zijn leuke begeleiders die erg goed zijn in hun vak, en die het ook belangrijk vinden dat je als stagiair veel leert. Ze geven je het gevoel dat je er echt bij hoort en behandelen je niet als koffiedame. Zij betrokken mij bij veel dingen waardoor ik ook wijzer ben geworden over hoe het er in een bedrijf aan toe gaat. MediaMere is hun passie en dat stralen ze ook echt uit.

 

>Als je stage mag lopen bij MediaMere ben je een bofkont en zal je, net als ik, terug kijken op een hele leuke stage periode.