Tim Magan

Tim Magan (18 jaar, student mediavormgeving ROC Flevoland)

“MediaMere geeft mij de mogelijkheid mijzelf te ontwikkelen”

 

Tijdens de eerste dagen van mijn stage, had ik meteen al de indruk dat ik hier veel kon leren. MediaMere is een jong mediabedrijf met veel ambitie. Direct vanaf het moment dat ik binnenstapte, voelde ik mij zeer op mijn gemak en kon ik het goed met iedereen vinden.

Vanaf dag één maakte ik stappen. Dankzij de leuke en leerzame opdrachten groei ik iedere dag. Vervelen doe je hier nooit. Bij MediaMere krijg je ook vaak de mogelijkheid om zelf met de klant te communiceren, bijvoorbeeld door mee te gaan naar afspraken buiten de deur. Het is dus niet alleen maar op kantoor zitten. Er is altijd wat te doen!

Omdat MediaMere vol zit met jonge enthousiastelingen, voelde ik mij direct thuis. Iedereen heeft namelijk hetzelfde doel voor ogen: jezelf verder ontwikkelen in het vak wat jij het allerleukste vind. En voor mij als vormgever geldt dat ook. Tijdens mijn sollicitatiegesprek heb ik ook vermeld dat mijn leerdoel tijdens de stageperiode is om mijzelf verder te ontwikkelen als vormgever. Martijn en Edwin wisten direct hoe ze daarmee aan de slag moesten gaan en hoe ze mij daarbij konden helpen.

 

Bij MediaMere hoef je nooit bang te zijn om met eigen inbreng te komen om jezelf en het bedrijf te verbeteren. Martijn en Edwin worden altijd enthousiast wanneer een stagiair met ideeën en verbeterpunten komt voor het bedrijf. Daardoor wordt de band onderling steeds beter en sterker, wat natuurlijk ook superbelangrijk is voor een samenwerking met elkaar.

Kortom: MediaMere is een leuke en gezellige werkplek waar je je nooit hoeft te vervelen en je jezelf echt kan ontwikkelen in jouw vakgebied.