Nalini Badloe

Nalini (20 jaar, student marketingcommunicatie ROC TOP)

“MediaMere biedt kansen”

 

Hoe ik bij MediaMere terecht ben gekomen is puur toeval. Tijdens een van de lessen op school ging ik met mijn klas naar het kantoor van MediaMere waar wij een presentatie bijwoonde. Het doel hiervan was om de klas meer kennis op te laten doen over online marketing, het bedrijfsleven en hoe de broers zijn begonnen met MediaMere. Het was een informatieve presentatie die zeker mijn enthousiasme heeft gewekt. Dit werk zou ik later ook willen doen, drong tot mij door. Dus toen ik erachter kwam dat Martijn en Edwin een stagiaire zochten, heb ik direct gesolliciteerd.

Mijn eerste dag bij MediaMere vond ik behoorlijk spannend. Ik ben zelf erg verlegen, dus ik was bang dat ik niet mijn plekje zou vinden in zo’n groot pand. Er spookte allemaal enge kantoor verhalen door mijn hoofd, maar toen ik eenmaal aankwam was ik gelijk in een vertrouwde omgeving. De radio op de achtergrond zorgde voor een gezellige sfeer, het kantoor had een huiselijk gevoel en Martijn en Edwin waren erg gemotiveerd om mij van alles te leren.

Als stagiair betrokken de broers mij in heel veel opdrachten. Ik mocht zelf interviews afnemen, mee naar klantbezoeken en helpen met het filmen van een promotie opdracht. Natuurlijk zaten de klusjes als koffie halen en de telefoon opnemen er ook bij, maar ik merkte dat MediaMere de stagiaires niet “uitbuitte”. De broers willen echt dat je veel leert om te kijken of dit is wat je later wilt doen. Naast dat ze mij heel erg betrokken in het werk, mocht ik mij ook op een ander vlak ontwikkelen. Tijdens mijn sollicitatie gesprek vertelde ik dat ik schrijven erg leuk vind en dat ik graag commercieel zou willen schrijven. MediaMere gaf mij de gelegenheid om te ontdekken of ik dit kon en boden de nodige ondersteuning. Toen ik erachter kwam dat ik dit wel heel erg leuk vind, zijn we samen gaan kijken naar nieuwe mogelijkheden. Ik mocht gaan schrijven voor social media kanalen, websites en mocht nieuwsartikelen schrijven. Dit gaf mij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en opeens moest ik alle opdrachten goed plannen. Het is namelijk ook hard werken bij MediaMere. Doordat de broers mij de kans gaven om te ontwikkelen op schrijfgebied heb ik ontdekt dat communicatie echt mijn ding is. Naast alle opdrachten leerde ik bij de broers ook hoe het bedrijfsleven eruitziet. Ik dacht altijd dat het kantoorleven erg zwaar is en dat je continu achter je computer zit. Dit is natuurlijk ook het geval, maar dingen als samen lunchen, gezelligheid en af en toe leuke activiteiten met het team horen er ook bij.

De broers zijn niet alleen tijdens de stage heel erg betrokken, maar ook daarna. Begin dit jaar ben ik begonnen met mijn eigen onderneming. Een tekstbureau genaamd NBteksten. Toen ik dit had laten weten, was MediaMere ontzettend enthousiast en wilde ze mij alles vertellen over het ondernemen. Ze gaven mij tips, trucs en vertelde wat wel en niet handig is. Daarom vind ik MediaMere een top bedrijf. Martijn en Edwin hebben het beste met je voor en geven je de kans om je talenten te ontdekken en benutten.