Entertainment - Beeld boeit, verbeeldt en is belangrijk.

Beeld en geluid
Entertainment is een brede branche, variŽrend van audiovisuele producties tot promoteams en van winkeldemonstraties tot commercials; voor vrijwel alles dat met beeld of geluid te maken heeft  biedt MediaMere een compleet ontzorgende dienst aan.

Sinds de uitvinding van de televisie en de introductie van computers is beeld niet meer weg te denken uit de samenleving. Beeld boeit, interesseert, en vernieuwd. Zonder beeld te gebruiken komen boodschappen vaak minder goed over. En wie beeld gebruikt, kan dan het beste nog bewegend beeld gebruiken.

Audiovisuele producties
Wij focussen ons daarom veelal op audiovisuele producties om communicatieboodschappen op een creatieve en interactieve manier over te brengen. Videopresentaties worden voor bedrijven steeds populairder. Beeld in combinatie met geluid zorgt voor een hoop aandacht bij het publiek.

Video opname is niet het enige dat MediaMere kan verzorgen, een goede montage maakt namelijk het verschil. Onze professionals verwerken het videomateriaal op dusdanige manier dat losse beelden ťťn geheel vormen. Hierdoor ontstaat er een vette video welke vervolgens op verschillende manieren geÔntegreerd kan worden, bijvoorbeeld op websites, sociale media, prestaties, of beursstanden.

Narrowcasting
Narrowcasting is voor eenieder wel een bekend gezicht, alleen weten velen niet hoe het heet. "Die tv bij de tandarts", of "dat scherm bij de kapper" zijn vaak gebruikte synoniemen voor een narrowcastingsysteem.

Narrowcasting zorgt voor de informatievoorziening op een bepaalde (bedrijfs-)locatie die zich richt op een specifieke, reeds aanwezige, doelgroep.  Het is een combinatie tussen de technieken en voordelen van het internet (waaronder flexibiliteit, snelheid, en actualiteit) en moderne elektronica, zoals ultradunne 4k schermen, draadloze netwerken, en razendsnelle computers.

Door een speciaal narrowcastingsysteem te installeren wordt er continu informatie verschaft over een bedrijf, diens producten of diensten, of externe partijen. Door een constante vernieuwing van beeld functioneert het narrowcastingsysteem als een zogeheten 'wachttijdverzachter'. Klanten hebben iets om naar te kijken en de combinatie van beeld en geluid houdt hun aandacht vast. Daarnaast is een narrowcastingsysteem ook erg aantrekkelijk voor bedrijven die intern hun personeel willen wijzen op deadlines, of op de hoogte willen houden van nieuwe ontwikkelingen die het bedrijf doorgaat. Zo voelen medewerkers zich meer betrokken bij de gebeurtenissen binnen het bedrijf.

Fotomarketing
Naast bewegend beeld kan ook stilstaand beeld heel spraakmakend zijn! Denk bijvoorbeeld aan fotomarketing op een beurs of evenement, waarbij klanten een eigen achtergrond kunnen kiezen en binnen een paar seconden een uitgeprinte foto met uw logo of bedrijfsnaam mee naar huis kunnen nemen! Benieuwd naar de mogelijkheden van Greenscreen fotografie? Lees meer over Greenscreen Events.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie