Commercials

MediaMere is expert in het leveren van televisiereclames voor ieder merk. Televisie neemt als medium in populariteit af, maar is nog steeds een zeer effectief platform om het publiek te bereiken. Door op tv te adverteren, bereikt u namelijk niet alleen uw eigen doelgroep, maar eveneens geïnteresseerden die hier buiten vallen. Dit kan in de gebruikelijke 30 tot 60 seconden, maar ook langere of kortere commercials zijn mogelijk. De magie zit namelijk in het communiceren van de achterliggende boodschap. Hoe dat het beste kan, is afhankelijk van verschillende factoren.

 

Het is belangrijk dat commercials opvallen tussen de rest. Dit kan door een persoonlijke, confronterende binnenkomer of door juist te eindigen met een hele positieve, inspirerende boodschap. Beide zijn effectieve manieren om de aandacht te pakken en mensen aan het denken te zetten. Dit zorgt ervoor dat zij nog een lange tijd aan de commercial, en dus aan het merk, zullen denken. Hiervoor hoeft een commercial niet altijd lang te zijn. In 30 seconden kan er meer gecommuniceerd worden dan in eerste instantie gedacht wordt.

 

Bij MediaMere bent u verzekerd van commercials die exact aansluiten op uw organisatie. We gaan namelijk graag eerst in gesprek om uw visie en missie goed te begrijpen. Door een concept en storyboard te schetsen, krijgt u een accuraat beeld van hoe de commercial eruit komt te zien, voordat deze daadwerkelijk geproduceerd wordt. Ons doel is om de boodschap zo effectief en helder mogelijk te communiceren in, desgewenst, zo kort mogelijke tijd. Dit omdat zendtijd duur is en een lange commercial niet altijd even effectief werkt.

 

Tijdens het creëren van het concept zetten we onze creatieve fanatiekelingen aan het werk om een zo uniek mogelijk concept te ontwerpen aan de hand van de opgedane inspiratie. Deze inspiratie kunnen we zelf opdoen, maar kan ook afgeleid worden van aangeleverde content. Is er een bepaalde commercial die u qua stijl heel mooi vindt of een commercial die een vergelijkbare boodschap als die van u communiceert? Of is er juist iets wat u echt niet wil zien in uw eigen commercial? Dan houden we hier rekening mee.

 

Door meteen een stijl te kiezen waarin de video wordt gemaakt, scheelt dit later tijd tijdens het ontwikkelen van een storyboard. We zorgen er altijd voor dat de stijl past binnen de huisstijl van uw organisatie. Zo past een getekende animatie niet bij het ene merk en is het voor de ander juist een correcte keuze. In het storyboard wordt duidelijk hoe de video eruit komt te zien qua beeld en techniek. Dit is de laatste fase waarin de grote lijnen nog aangepast kunnen worden. Na akkoord beginnen we met het daadwerkelijk creëren van de commercial. Tijdens het ontwikkelen van de commercial ontvangt u regelmatig een update over de stand van zaken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u de mogelijkheid om wijzigingen nog door te geven.

 

Na het ontwikkelen van de commercial en het aanleveren hiervan helpt MediaMere u graag met het implementeren van de commercial op verschillende platformen. Denk hierbij aan tv, websites en sociale media. We geven u tips hoe u ervoor kunt zorgen dat uw commercial het beste gevonden en bekeken wordt.