Video montage

Al zijn de beelden nog zo mooi, alles hangt af van de montage. De video montage is een onmisbare stap als je films wilt maken. De montage kan het verschil maken tussen een simpele en een adembenemende video. Daarnaast kan video montage ook enorm veel doen voor de sfeer die een video uitstraalt. Zo kan een video een relaxte of juist een intensievere uitstraling hebben, afhankelijk van onder andere de snelheid van de beelden, de kleuren en de muziek die erin verwerkt wordt. Onze professionele video editors selecteren, verwerken en monteren de losse beelden en brengen deze op juiste wijze samen tot een geheel.

 

Door onze creatieve visie en jarenlange ervaring in de media, entertainment en tv branche weten we precies wat bij het publiek aanslaat en wat niet. Door de beelden op dusdanige manier te bewerken, ontstaat er een geheel unieke video die gegarandeerd een indruk achterlaat. Door onnodige delen weg te knippen, schoonheidspuntjes weg te werken en nieuwe fragmenten te implementeren, ontstaat er een samenhangend geheel wat vlot in elkaar overloopt en zeker niet zal vervelen. De eerste indruk van een video is de binnenkomer en dient meteen de aandacht te trekken van de kijker. Daarna is het het doel van de editor om deze aandacht vast te houden. Door de video te bekijken door de ogen van de kijker weet MediaMere exact of de gebruikte beelden pakkend zijn en of het geheel goed in elkaar gezet is.

 

Heb je foto- en videomateriaal geschoten en wil jij dit graag laten monteren? Bij MediaMere kun je jouw video’s laten monteren. Wij monteren jouw video afhankelijk van jouw wens, met een prachtige film als eindresultaat.

 

Meer informatie over bedrijfsfilms

Video opname – Video montage – Video integratie