Video opname

Bij MediaMere vinden we dat het halve werk van een video opname al gedaan is door het schieten van mooie beelden. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, wordt er alleen gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en worden de ontwikkelingen op het gebied van camera, film, geluid en montage nauwlettend gevolgd. Niet voor niets beschikken we over een 4K camera, waarmee u verzekerd bent van haarscherpe video’s die ook nog eens meer dan 60FPS hebben. Dit betekent dat de opgenomen video er exact hetzelfde uit ziet als de realiteit. Geen verkleuringen, geen vertraagd beeld en geen stoten of schokken: dat is een video gemaakt door MediaMere.

 

Populaire manier van communicatie

Een (bedrijfs-)video is een populaire manier van communicatie waarvan verwacht wordt dat deze de komende jaren alleen nog maar zal groeien. Platformen als Youtube en Vimeo zien een grote stijging in populariteit en verschillende merken, bedrijven en organisaties beginnen hun weg te vinden op deze platformen. Een video heeft ongeveer een levensduur van 3 á 4 jaar en zijn in vergelijking met advertenties in kranten en tijdschriften dus een wijzere investering.

 

Opnemen

Er komt meer kijken bij het opnemen van een video dan de meesten in eerste instantie zullen denken. Zo dient er rekening gehouden te worden met lichtinval, ruimte en geluid. Om de kwaliteit van onze video’s te waarborgen, adviseren wij u, voorafgaand aan het opnemen van de beelden, over de voor- en nadelen van het opnemen in een bepaalde omgeving. Zo bestaat er de mogelijkheid dat de gewenste omgeving echoot of dat de beelden erg donker kunnen overkomen door te weinig lichtinval. In alle gevallen denken wij met u mee om alsnog in desbetreffende ruimte op te kunnen nemen. Zo hebben wij eigen professionele lichtapparatuur en beschikken we over meerdere microfoonkappen om ander geluid weg te filteren.

 

En als het écht niet anders kan, dan kunnen onze montagehelden ook aardig wat magie verrichten. Benieuwd naar wat onze video editors voor u kunnen betekenen? Kijk dan ook eens naar ons aanbod video montage.

 

Meer informatie over bedrijfsfilms

Video opname – Video montage – Video integratie