Werkwijze

MediaMere werkt altijd met een vaste werkwijze wat betreft de productie van verschillende entertainment producten. Deze werkwijze is van toepassing op al onze producten, maar is met name belangrijk voor de ontwikkeling van audio, film, foto’s en marketingstrategieën. De werkwijze bestaat uit onderstaande stadia. Deze zorgen ervoor dat projecten zo effectief mogelijk afgerond kunnen worden en dat trajecten zo soepel mogelijk verlopen.

 

Uitnodiging

Ten eerste nodigen wij u uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw ideeën en wensen en hoe wij deze het best kunnen uitwerken en kunnen vertalen naar een concept. Wij brainstormen met u mee en bespreken de kansen en mogelijkheden uitbundig. Na afloop van dit gesprek ontvangt u een conceptvoorstel en een vrijblijvende offerte.

 

In overleg

In overleg met de opdrachtgever stellen wij een planning voor de productie op. Dit kan een trajectplanning zijn voor de ontwikkeling, maar ook een planning voor het schieten van foto en videomateriaal op locatie. Indien nodig of gewenst bezoeken wij de locatie vooraf, zodat we niet voor onverwachte verassingen komen te staan. Daarnaast stellen we een team samen die het beste past bij uw ideeën en waarvan wij van mening zijn dat zij uw visie het beste delen. Zo bent u ervan verzekerd dat er een team voor u klaar staat dat geheel achter uw productie staat. Dit team komt op tijd naar de afgesproken locatie om de productie tot een succes te maken. Waar nodig zetten wij belichters, figuranten, acteurs of interviewers in.

 

De montagefase

Wanneer alle beelden naar wens opgenomen zijn, begint de montagefase. Tijdens dit proces wordt al het ruwe beeld uitvoerig bekeken, waarna er een snelle montage wordt ontwikkeld. Aan de hand van deze montage kunt u aangeven welke delen u aangepast wenst te hebben. Na overleg en akkoord ontwikkelen wij de gehele film of commercial en maken we eventueel gebruik van de expertise van onze grafische vormgevers of geluidsmannen om de productie een nog professionelere uitstraling te geven. We maken zo nodig nog gebruik van eventuele extra audio of voice-overs.

 

De productie

De productie wordt bij u aangeleverd in verschillende bestandsformaten die u direct kunt implementeren op verschillende platformen. U kunt ook aangeven op welke manier u het beeld aangeleverd wenst te krijgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een DVD, USB-stick of online via WeTransfer. In overleg neemt MediaMere ook de verdere distributie voor haar rekening.

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op! Wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.