SEO copywriting

Hoe meer deuren, hoe meer ingangen naar uw website. Met SEO copywriting openen wij nog meer digitale deuren naar uw website, zodat er nog meer traffic (bezoekers) getrokken worden.

Romy de Groot (2018) - Content Queen

SEO copywriting focust zich op het schrijven van content welke hoog scoort in zoekmachines. SEO copywriting is niet zomaar het schrijven van webteksten. De teksten dragen bij aan het gehele SEO beleid van de organisatie. De kunst is hierbij om de gekozen keywords op een dusdanige manier in de tekst te verwerken dat deze niet storend zijn voor de lezer, maar wel effectief opgepakt worden door de zoekmachine.

Het proces van copywriting

Het schrijven van teksten gebeurd bij ons nadat de helden op onze design afdeling de definitieve go hebben gegeven. De copywriters van MediaMere creŽren op basis hiervan een tekst met de focus op de gekozen zoektermen. Zij verdiepen zich tevens in uw bedrijf, product, dienst, en doelgroep, waardoor u er zeker van kan zijn dat de teksten inhoudelijk ook juist zijn. Onze schrijvers hebben een uitermate goed gevoel voor tone of voice en structuur, waardoor de doelgroep zich ongetwijfeld aangetrokken voelt om tot actie over te gaan. Doordat het ontwerp vast staat, kunt u er zeker van zijn dat de teksten ook juist lezen op retina en mobiele schermen.

De ideale SEO tekst

Het schrijven van een SEO-vriendelijke tekst is een ander vak dan reguliere copywriting. Een juiste tekst zet de bezoeker aan tot actie: delen, liken, reageren, kopen. Hierbij staan vertrouwen, vriendelijkheid, en autoriteit centraal. Meestal wordt uitgegaan van een tekst van ruim 300 woorden om een succesvolle indexatie mogelijk te kunnen maken, echter blijkt dat voor artikelen een pagina van ruim 1700 woorden de meeste aandacht genereert. Een goede SEO titel, een pakkende schrijfstijl, en een passende tone of voice zijn cruciaal als het op copywriting aankomt. Ook moet er nagedacht worden over de meta-description en een zoekmachinevriendelijke URL. Kortom: copywriting is een vak apart, eentje die de copywriters van MediaMere gelukkig onder de knie hebben!

Wat doen wij voor u?

  • Gebruik van keywords
  • Beschermen van de juiste balans tussen leesbaarheid en SEO
  • Hogere positie in zoekmachines

Maak kennis met Rani.

Ik ben Rani en zou u graag verder willen helpen. Wilt u in contact komen?
 

Daag Rani en het team uit.
CAPTCHA image for SPAM prevention Lukt het niet met lezen? Klik hier voor een nieuwe bevestigingscode.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie