Template ontwikkelen

Template ontwikkeling

Een e-mail template ontwikkelen is een vak apart. Alleen jarenlange ervaring met het ontwikkelen van desbetreffende ontwerpen kan ervoor zorgen dat een ontwerper weet wat wel en niet aanslaat bij de lezer. Een e-mail template dient tevens aan een aantal eisen te voldoen, zoals een link naar een webversie en de mogelijkheid voor de ontvanger om zich af te melden.

 

Een e-mailtemplate laten bouwen

Een professioneel ontworpen e-mail template valt in eenheid met de rest van uw media-uitingen. Het is belangrijk dat de e-mail altijd dezelfde structuur heeft en dat deze herkenbaar en uniek is voor uw bedrijf. Daarnaast is een pakkende titel essentieel. Gemiddeld heeft een e-mail namelijk maar een aantal seconden om indruk te maken op de lezer.
Een e-mail template dient op elk medium op dezelfde wijze te openen: het ontwerp mag niet afwijken op een mobiel apparaat of een andere structuur hebben in een e-mailprogramma. Door templates uitvoerig te testen, kunnen onze ontwerpers de mogelijkheden inventariseren.

 

Niet alleen het uiterlijk en de responsiveness maken een e-mail, de inhoudt dient ook aandacht te trekken. Dit kan door middel van creatief geschreven content. Goede content bestaat uit meer dan alleen een pakkende titel. Door een interessante tekst te ondersteunen met een Call-To-Action button wordt de bezoeker aangestuurd om zich verder in te lezen in het onderwerp. Hierdoor kan meer traffic naar de website worden gegenereerd, wat op den duur kan leiden tot meer conversies.

 

Samen staan we sterker

Een e-mail template ontwikkelen wordt niet alleen door een van onze designers gedaan. Wij zijn van mening dat we een beter resultaat kunnen boeken wanneer ons team samenwerkt en daarom werken onze designers, marketeers en techneuten nauw samen om een vlekkeloos resultaat te leveren. Onze helden zijn continu op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen en staan klaar om deze toe te passen in een innovatief design!

 

Wat doen wij voor u?

E-mail templates ontwikkelen
MailChimp account inrichten
Managen van e-mailmarketing