E-mailmarketing training

E-mailmarketing training

Leer hoe e-mailmarketing effectief ingezet kan worden. Tijdens de e-mailmarketing training worden alle ins en outs van e-mailmarketing op eenvoudige wijze voorgelegd.

Onze training in e-mailmarketing is bedoeld voor zowel marketeers, professionals, als zelfstandigen die hun kennis over e-mailmarketing willen vergroten.
E-mailmarketing is belangrijker dan vaak wordt gedacht; het werkt leads en traffic verhogend, verkoopstimulerend, en biedt een eenvoudige, kostenbesparende mogelijkheid om klantrelaties te onderhouden. Tijdens onze e-mailmarketing training wordt ten eerste uitgelegd hoe een e-mail database opgebouwd kan worden. Vervolgens wordt besproken hoe e-mails opgesteld kunnen worden om conversie te verhogen. Hier hoort natuurlijk een stukje marketing en communicatie bij. Aan de hand van voorbeelden leert u wat in onze ervaring werkt en wat niet werkt. Leer waar de interesses van uw doelgroep liggen en hoe hier op in te spelen is. Leer hoe verschillende systemen gebruikt kunnen worden om e-mail campagnes op te zetten en hoe content gepersonaliseerd en geprofessionaliseerd kan worden.

 

Wat leert u tijdens deze training?

Tijdens de training maken we gebruik van het e-mailsysteem MailChimp. Dit is verreweg het meest gebruikte e-mailsysteem wereldwijd. Na afloop van de training weet u hoe u een database met e-mailadressen kunt vergroten en kunt beheren, hoe conversieoptimalisatie op landingspagina’s werkt, hoe handige segmentatietechnieken toegepast kunnen worden om de doelgroep te beheren, en hoe een e-mailmarketingstrategie opgesteld en uitgevoerd kan worden in combinatie met andere (lopende) marketingstrategieën binnen uw organisatie.
Ook wordt gekeken naar optimalisatie en het analyseren van de rapportage. Op deze manier kunt u zelf de resultaten van uw campagnes inkijken en inschatten welke technieken voor uw organisatie het beste werken. Ten slotte krijgt u tips over het design van een e-mail van een van onze vormgevers en over het schrijven van pakkende content van een content creator. Mooi meegenomen!

 

Incompany? Dat kan!

Onze e-mailmarketing training wordt normaliter op ons kantoor gegeven, maar kan ook op locatie gegeven worden. Laat het ons weten! Een van onze marketeers komt graag langs.