Webexpertises

Webexpertises

 

Interactieve website
Naast een goed uiterlijk kan er met een website veel meer worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan een webshop, gastenboek en andere applicaties. MediaMere installeert applicaties op zo’n manier, dat het voor onze klanten heel eenvoudig is om producten aan de webshop toe te voegen. Wij denken graag met onze klanten mee om te bepalen welke toepassingen succesvol zijn voor hun onderneming.

 

Brochure of informatieve website
Een brochure website is een informatieve website. Hier vinden klanten alle nodige informatie over het bedrijf waarnaar zij zoeken. De zorg voor het up-to-date houden van zo’n website is heel belangrijk voor zowel de klant als de medewerkers van het bedrijf. MediaMere kan elke brochure website onderhouden.

 

Huisstijl
De eerste indruk maak je maar één keer en dat geldt ook op het internet. De huisstijl van een organisatie of bedrijf geeft vaak die eerste indruk. Het uiterlijk van de website van de organisatie moet rijmen met de huisstijl. MediaMere zorgt hiervoor. Wij kunnen huisstijlen aanpassen, maar ook nieuwe ontwikkelen en de website hierop aanpassen.

 

Domeinnaam en Hosting Service
Domeinnaamregistratie
Wij verzorgen ook graag de domeinnaamregistratie van onze klanten op het internet. Met een domeinnaam of online adres of URL zorgen wij ervoor dat onze klanten gevonden worden op het internet.

 

Hosting
In Nederland bevinden zich een aantal grote hostingproviders. Deze hebben en beheren de servers waar websites op staan. De websites van onze klanten staan dus eerst op een server, daarna zijn ze zichtbaar voor het grote publiek. MediaMere zoekt voor zijn klanten het best passende hostingpakket.
Wij beschikken ook over onze eigen hostingserver. Hiermee houden wij websites voor onze klanten in de lucht. Met onze hostingservers kunnen wij de websites van onze klanten testen. Wij kijken dan onder andere of de laadtijd van de websites snel genoeg is.
Meer informatie

 

Meer informatie over internet

Webdesign – Webexpertises – Mobiel webdesign – Content Management System (CMS) – Website onderhoud