Martijn

Maak kennis met Martijn

Martijn
Eindbaas

Welkom! Ik ben Martijn, al meer dan vijftien jaar ondernemer in de entertainment– en internetbranche. Ik startte in 2005 met MediaMere met het idee om websites interactiever, overzichtelijker en beter te maken. Hiervoor bedacht ik verschillende concepten die nog steeds bij ons te vinden zijn. In korte tijd is MediaMere uitgegroeid tot een professioneel en vernieuwend bedrijf met kennis over verschillende mediasectoren.

 

Geholpen door mijn creativiteit en kritische blik help ik bedrijven en particulieren met hun bestaande of nieuwe diensten. Door de organisatie van mijn klanten naast die van hun concurrenten te leggen, zie ik waar de kracht en zwakte van de organisatie zit. Het advies helpt dan om de organisatie aanzienlijk te verbeteren, zodat de klant zijn concurrentie altijd twee stappen voor is.

 

Ons team bestaat uit creatieve en ambitieuze mensen die continue worden bijgeschoold. Zo behouden wij de kwaliteit die MediaMere al tien jaar garandeert.

 

Eén van onze krachten is ons jonge team. Een voordeel is dat zij zijn opgegroeid met de media van nu, bruisen van de energie en flexibel zijn in zowel werktijden als in het soort opdrachten. MediaMere volgt alle ontwikkelingen, blijft zich ontwikkelen en biedt altijd een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

 

Het is duidelijk: of het nou gaat om een bedrijfsvideo, hulp van een grafisch ontwerper of een computercursus: MediaMere biedt het allemaal.

 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag iets weten? Of wilt u een offerte aanvragen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Onder het kopje ‘Contact’ vindt u alle contact-informatie die u nodig hebt. Zou u graag wat door MediaMere uitgevoerde diensten bekijken? Kijkt u dan bij het kopje ‘Referenties’. Wij zijn te volgen op Instagram en Facebook.

 

Tevens is Martijn de Vries verkozen tot de ‘Jonge Flevolandse Ondernemer van het Jaar 2015’.

 

Neem contact met mij op: +31 (0)36 260 2000 of m.devries@mediamere.com