Edwin

Maak kennis met Edwin

Edwin de Vries
Marketeer

Ik ben Edwin, online marketeer bij MediaMere en verantwoordelijk voor een groot aantal projecten voor klanten van MediaMere. Ik houd me bezig met zowel het strategische als uitvoerende gedeelte van de online marketingtechnieken die per project door ons worden ingezet.

 

Binnen MediaMere werken alle disciplines (content, webdevelopment en design) nauw met elkaar samen om een compleet online marketingplan op te zetten en uit te rollen. Op basis van kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek zorg ik dat de wensen van de klant volledig in een strategie geïntegreerd worden. Zo help ik bedrijven om hun doelstellingen te behalen op het gebied van online marketing, waardoor hun marktpositie verbeterd wordt.

 

Wat ik extra mooi vind aan mijn werk is dat ik elke dag strategische beslissingen neem die enorm veel impact kunnen hebben. Ik houd van die verantwoordelijkheid! Mede dankzij effectieve online marketing kunnen bedrijven succesvoller worden in de digitale wereld en hierdoor hun klantenkring en omzet laten groeien. Samen met het team zorg ik ervoor dat MediaMere zijn beloftes en verwachtingen waarmaakt.

 

Naast mijn werkzaamheden als manager bij MediaMere ben ik atleet bij Team Distance Runners. Mijn doel is om tot de beste atleten van Nederland te behoren: een instelling die parallel loopt aan mijn zakelijke ambities. Of ik nou sport of mij inzet voor MediaMere: ik wil altijd harder rennen dan de concurrent. Voor mij is succes in de entertainment en internet business ook topsport: nieuwe klanten binnenhalen, klanten tevreden houden, samenwerken met leveranciers en innoveren.

 

Voor meer informatie kunt u altijd bij mij terecht. Graag tot snel!
Neem contact met mij op: +31 (0)360 260 2000 of e.devries@mediamere.com

Ik ben Edwin, manager bij MediaMere en verantwoordelijk voor een groot aantal werkzaamheden van MediaMere. Ik zet projecten op, zorg er voor dat deze tijdig af zijn en stuur mensen binnen ons bedrijf aan.

 

Wat ik zo mooi en belonend vind aan mijn werk, is dat ik elke dag belangrijke beslissingen moet nemen en afgerekend op, of beloond kan worden voor mijn prestaties. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat MediaMere zijn beloftes en verwachtingen waarmaakt.

 

Naast mijn werkzaamheden als manager bij MediaMere ben ik atleet bij Team Distance Runners. Mijn doel is om tot de beste atleten van Nederland te behoren: een instelling die parallel loopt aan mijn zakelijke ambities. Of ik nou sport of mij inzet voor MediaMere: ik wil altijd harder rennen dan de concurrent.

 

Voor mij is succes behalen in de entertainment en internet business ook topsport: nieuwe klanten binnenhalen, klanten tevreden houden, samenwerken met leveranciers en innoveren.

 

Voor meer informatie kunt u altijd bij mij terecht. Graag tot snel!

 

Neem contact met mij op: +31 (0)36 260 2000 of e.devries@mediamere.com