Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Narrowcasting in de zorg is onmisbaar. Door narrowcasting in te zetten in de gezondheidszorg kun je medewerkers, patiënten en bezoekers continu informeren. De mogelijkheden zijn oneindig.

 

Continue communicatie via narrowcasting systemen bespaart veel tijd. Bovendien leg je de verbinding met de bezoeker.

Continue communicatie via narrowcasting systemen bespaart veel tijd. Bovendien leg je de verbinding met de bezoeker.

Bewegwijzering binnen ziekenhuis is noodzakelijk. De vele afdelingen in een ziekenhuis vragen om een duidelijke bewegwijzering. Middels narrowcasting schermen kun je patiënten en bezoekers de juiste weg wijzen.
Je kunt een wachtrijsysteem tonen op het narrowcasting scherm. Zo weten mensen wanneer ze aan de beurt zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook tonen dat afspreken of spreekuren uitlopen. Zo weten mensen precies waar ze aan toe zijn. Dit bevordert de patiënttevredenheid
Het verstrekken van algemene informatie is altijd nuttig. Beantwoord met het narrowcasting systeem de meestgestelde vragen. Hierbij kun je denken aan de openingstijden, waar je het parkeerticket kunt betalen, de algemene huisregels, enzovoort. Een narrowcasting systeem is hier heel geschikt voor.

Calamiteiten kun je via de narrowcasting schermen kenbaar maken. Zo is iedereen snel op de hoogte en kan er direct actie ondernomen worden.
Met een narrowcasting systeem kun je de wachttijd voor patiënten zo aangenaam mogelijk maken. Door content te tonen die de bezoeker afleidt, lijkt de wachttijd minder lang.

Interesse of een vraag?

Neem dan contact met ons op!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.