Conceptontwikkeling

Een professionele conceptontwikkeling leidt tot een positief imago.

Edwin de Vries (2017) - Media, Informatie en Communicatie Entrepreneur

MediaMere is meer dan entertainment. Een van onze favoriete onderdelen van promotie en marketing is het bedenken van concepten. We zorgen ervoor dat al onze diensten en producten uniek, verfrissend, en effectief zijn. Door ons team voortdurend te trainen kunnen zij zich optimaal inleven in uw positie en kunnen zij zich beter vinden in uw organisatie. En dit allemaal met ťťn doel; uw organisatie zo opvallend mogelijk op de kaart zetten.

Het ontwikkelen van concepten is iets wat ons al jaren in het bloed zit Ė het bedenken van nieuwe diensten, producten, en zelfs gehele merken. Door open minded mee te denken komen we tijdens brainstormsessies tot de meest verbazingwekkende ideeŽn. Niet voor niets worden wij geprezen om onze unieke acties, van het uitdelen van zakdoeken tijdens het hooikoortsseizoen tot het uitdelen van paaseieren tijdens Pasen.

MediaMere neemt al het werk uit handen op het gebied van promotie van uw merk of product. Door van tevoren goed de mogelijkheden en wensen te bespreken weet u precies waar u aan toe bent en weten wij wat ons te doen staat. We bespreken alle details uitvoerig; heeft u liever dat wij de actie uitvoeren, of wilt u zelf mensen regelen? Wat is uw budget en welk imago wilt u uitstralen? Vanaf het eerste contact tot na de afronding van het project houden wij contact met u, zelfs wanneer we de promotie aan het uitvoeren zijn. Zo heeft u ten alle tijden volledige controle over de promoactie. U wordt uitbundig geÔnformeerd over de behaalde resultaten en het verloop van de actie.

Het bedenken van concepten kan echter breder toegepast worden dan alleen in het organiseren van evenementen en het bedenken van promoacties. Voordat we beginnen aan het creŽren van de strakste logoís en het uitbouwen van de meest technische websites, bedenken we eerst goed wat de kernwaarden zijn van de organisatie of het merk waarvoor we aan de slag gaan. Door deze duidelijk te maken zal het in het uiteindelijke ontwerp beter naar voren komen en kan de klant zich gemakkelijker hierin herkennen.

Gerelateerde projectcases

PrivaZorg Amsterdam

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie